Google+ Followers

Friday, 1 March 2013

Pengamal Tegar Shaklee Hilang 20kg!!!



Saya ambil masa 3 Bulan untuk jadi macam baju pink tu..Nak kurus macam saya tanpa berlapar nasi..
ni pun ade keinginan nak turunkan lagi berat badan....hehehe..dulu berat 73kg...sekarang berat saya dah 53kg - Puan Rahayu Alias


Setelah dikorek & disoal selidik oleh kami, Puan Rahayu mengamalkan ESP, Lecithin & alfafa pada peringkat permulaan..ESP sangat disyorkan untuk ibu-ibu menyusu yang ingin kembali langsing...Selepas itu, beliau menambah Cinch Shake & Omega Guard dalam program shape up beliau untuk result yang lebih mantap huhu....Beliau tidak pernah skip makan...apabila tiba masa makan, beliau makan je...hehehehe bestttt kan Tetapi beliau langsung x mengambil kafein semasa mkn supplemen shaklee :)

Sy pantang hanya kafein je sis.yg lain mkn...n husbnd sk bw mkn kenny rogers.nasi tetap sy makan.suppper time pun makan juga.

mkn mcm biase.ns lunch n dinner.breakfast wjib yg berat....supper still amik jg.dinner b4 8pm.

jadual pemakanan sama je..lecithin 6 biji after meal...esp 3sdb...alfalfal 6 ke 10 bj.. . :)

                      -------------------------------------------------------------------


Berminat ingin mencuba set slimming shaklee, boleh hubungi saya di :




Puan Siti Sarah Zakaria [MamaSara]
Shaklee Independent Distributor di Seri Kembangan
Penghantaran Ke Seluruh Malaysia
Shaklee ID: 893982
Hp no. : 019-2659019 (Sarah)
sarah@safa.com.my



Post a Comment
Designed by UMIESUEstudio 2014