Google+ Followers

Sunday, 3 March 2013

VITAMIN SLIMMING (PLATINUM SHAKLEE)

Jangan biarkan diri anda semakin gemuk dan bertambah gemuk..OBESITI PUNCA SEGALA PENYAKIT...
Sayangi diri anda dan hukumnya WAJIB pastikan badan kita sihat untuk beribadat kepadaNya..

Laburkan sedikit wang anda untuk masa depan, kesihatan berpanjangan..

Jika betul2 nak pastikan proses penurunan berat badan berjalan lancar tanpa gangguan lopong2 nutrisi, set di bawah ini highly recommended..saya namakan set slimming platinum Shaklee..cam kad tudung ariani pulak kan hehehehe ...


KENAPA??


ESP + 2 Cinch SHAKE:

--------------------------

Kedua2 ini merupakan sumber protein. Sumber protein yang bermutu tinggi yang menjaga otot dan membakar lemak supaya otot ini bekerja lebih cepat dan berkesan.. Suplement protein ini rendah dari segi kalori & lebih kenyang berbanding karbohidrat.

JiKa ada kekangan bajet, beli 1 dulu cinch shake.. Highly recommended cinch kerana ia dapat mengecilkan ukur lilit badan kita. Kedua2 protein ini juga dapat mengurangkan kolesterol yang berlebihan dalam badan.


Lecithin:

Sebagai pengemulsi lemak ,memecahkan lemak dan membakar lemak. Kira dia menampun ESP+ Cinch dalam pembakaran lemak dan dapat mengurangkan tekanan darah tinggi.

Herb lax:

Herb-Lax merupakan detox yang terdiri daripada fiber, mencuci usus dan membuang toksin yang berbahaya dari badan. Sesuai di amalkan oleh mereka yang sembelit yang susah membuang air besar.


Vitalea:

Merupakan Multivitamin yang mengandungi zat besi, ia membekalkan kita nutrisi yang cukup untuk badan. Kekurangan micro-nutrisi boleh menyebabkan nafsu makan anda naik.So, vitalea penting untuk memastikan kita berdiet dengan keadaan sihat dan betenaga.. Kekurangan nutrisi juga boleh menyebabkan ketidakjayaan program shape up ini.

Omega Guard:

Merupakan minyak ikan tulen dimana ia boleh menyekat rasa lapar dan rasa keinginan untuk makan, walaupun perut berkeroncong, minda secara automatik akan refuse untuk makan.


Untuk keterangan lanjut dan harga istimewa dari kami & berminat ingin mencuba set slimming Shaklee, boleh hubungi saya ;

Puan Siti Sarah Zakaria [MamaSara]
Shaklee Independent Distributor di Seri Kembangan
Penghantaran Ke Seluruh Malaysia
Shaklee ID: 893982 
Hp no. : 019-2659019 (Sarah)
siti.sarah.zakaria@gmail.com
Post a Comment
Designed by UMIESUEstudio 2014