Google+ Followers

Wednesday, 20 March 2013

Testimonial Vitamin Kecantikan: Masalah Jerawat Bertahun-tahun Lamanya Sudah Hilang !!



Salam, setelah sekian lama...sy dah bersedia nak share testimoni diri sendiri..ehem malu pun ada...
Pic before taken masa May 2012, baru start amik Set B..teruk sangat muka..merah dan bengkak2..jerawat on and off...bila period lagi la kuar mcm buh baja...

Berkat kesabaran, saya nak maintain dengan Shaklee juga..so saya maintain dengan Vit B Complex, Vit C, Vitalea, Alfalfa, ESP utk kulit. Supplement lain sy amik Omega dan Oste...pada saya Alfalfa yg paling banyak membantu sy dr segi jerawat dan alahan pada makanan laut...kebaikan lain, bab lawas jgn cakap la, ekzema pn settle..

Tambah beliau lagi, mula2 consume saya amalkan 3 biji alfafa slps lunch & 3 biji slps dinner..slps itu, saya up kan jadi 5biji..air kosong wajib 3 Liter sehari..kena makan secara konsisten..Saya ni memang kulit berjerawat & sensitif sejak sekolah , sekarang baru rasa kulit mcm ni..seronok betul..lebih yakin- ujar Puan Syahrina



Out of Stock ..InsyaAllah stock in mid April




Ostematrix- Promosi Bulan April 2014



Untuk keterangan lanjut & pesanan, hubungi saya,
Siti Sarah Zakaria
Shaklee Independent Distributor
Whatsapp/call: 019-2659019
Email: siti.sarah.zakaria@gmail.com





Post a Comment
Designed by UMIESUEstudio 2014