Google+ Followers

Sunday, 10 March 2013

Water Pitcher

Hi semua..selamat berhujung minggu...haa sedang nak masak ni, sementara menunggu air penapis penuh dalam jug..boleh jugak nak post entry pasal water pitcher shaklee iaitu jug yang dah lengkap dengan filter di dalamnya..memang best sangat2 kata kwn2 yang dah beli jug exclusive ini dari shaklee..daripada duk tunggu air yang slow tu, baik la beli water pitcher ni kan...tak payah tunggu2...InsyaAllah akan beli juga nanti..dlm my wishlist dah ni hehehehe...

Ok, berbalik pada water pitcher, meh kita tengok ape itu water pitcher secara detail,

MEMPERKENALKAN GET CLEAN®  WATER
Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multi-paten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

Air yang lebih bersih dan sihat ataupun bumi yang lebih bersih dah sihat
Sudah tentu kita boleh menikmati semuanya!
Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!
• Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
• Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
• Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama

Pilihan Bijak!
• Hanya beberapa sen bagi seliter air
• Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
• Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik 
• Ringan dan mudah dibawa
• Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain
Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos
Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa
Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

MESRA ALAM: 
Memelihara alam sekitar
Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

Sumber: Shaklee

Haa itu dia serba sedikit pasal water pitcher shaklee..memang best kan..air tak perlu dimasak dah..cuma tuangkan je air paip di dalamnya... 1 filter tahan 4bulan..set water pitcher ni dah lengkap dengan 3 ketul filter..so, memang limit untuk penggunaan satu tahun...selepas itu, kita cuma tukar filter je..3 ketul filter murah jer ..boleh hubungi saya untuk dapatkan the best price =)



 
Puan Siti Sarah[MamaSara]
Shaklee Independent Distributor di Seri Kembangan
Penghantaran Ke Seluruh Malaysia
Shaklee ID: 893982
Hp no. : 019-2659019 (Sarah)
siti.sarah.zakaria@gmail.com
Post a Comment
Designed by UMIESUEstudio 2014