Google+ Followers

Sunday, 21 April 2013

Testimonial Vitamin Ibu Menyusu + Herbal Blend : Berat Badan Turun 22KG Selepas Bersalin dan Anak Bebas Ruam Susu


Testimonial : Set Penyusuan + Set Kecantikan + Herbal Blend
Testimonial Pengguna Shaklee


Dalam masa 48 hari sahaja, Puan siti Jamilah Berjaya turunkan berat badan sebanyak 22KG dengan set penyusuan 3M. Mari kita baca ape kata beliau;

"Alhamdulillah lepas consume set breastfeeding+set kurus+set kecantikan memang puas ati sangat ngan hasilnya..amik vitamin ni sebb nak sihat n dalam masa yg sama nak cari suplement bykkn susu..syukur sangat dapat lagi benefit lain..paling ketara bile bersalin kali ni terasa bdan rasa ringan pas mkan vitamin ni..nak membuang pepagi smooth jek..tu sbb cont sampai skg..brat bdan memang turun cepat..especially kat tummy..yg penting kne konsisten..wuhuuuu...suke sgt..

pastu consume set kecantikan..dulu ade masalah kulit berminyak n tona kulit x sekata..now dah ok sesgt..twin mase kecik ade ruam susu..saya sapu multipurpose herbal blend ni..hasilnya memang terbukti..somemore suke bau herbal blend ni cam minyak angin..saya gune gak, apply kat bahagian tumit kaki n siku..jdi soft jek..korang pon ptot cube...xkenal maka x cinta..=)"
- Puan Siti Jamilah Mohd Yusof


Herbal Blend Multi-Purpose Cream

  • Krim yang menenangkan ini telah diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki.
  • Dingin, bermentol dan tidak berminyak.
  • Diperbuat daripada estrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary.
Memang Herbal Blend cream ni sangat membantu & sangat best....especially bagi sesiapa yang ada anak-anak kecil yang selalu ruam dan punggung melecet...Kat muka pun selamat digunakan, sapu nipis-nipis je...Selain itu, boleh sapu-sapu kat siku dan tumit kasar seperti testimoni Puan Siti Jamilah tadi.. nak guna untuk urut bayi pun boleh, urut suami pun boleh hehehe multi-purpose kan sebab krim ni tak panas..dia berangin je...cooolll gitu


Antara kegunaan Herbal Blend Multipurpose Cream ni adalah:
  • Melembutkan kulit kasar dan tumit pecah
  • Menyelesaikan masalah kulit gatal
  •  Menghilangkan parut, termasuk campak dan chicken pox
  • Menghilangkan ruam pada bayi
  •  Memberi kelegaan semasa ketidakselesaan akibat demam
  • Sebagai losyen untuk kegunaan harian    - credit to: Vitamin Semula jadi

Untuk order & details,

Puan Sarah (MamaSara)
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID: 893982
Whatsapp/call: 019-2659019



Post a Comment
Designed by UMIESUEstudio 2014