Google+ Followers

Thursday, 16 May 2013

Hari Ulang Tahun Kelahiranku - Syukur Diketemukan dengan Shaklee

Salam..Thanks semua yang wish besday Sara, kawan2 facebook & customer Your Health Partners.For my hubby, my son & daughter thanks for besday songs hehehe..tiada yang paling bermakna,hanya kasih sayang korang bertiga.sayang2 mama muahhh....Selain itu, insan yang paling ku sayangi dan ku kagumi, Bonda tersayang juga call wish besdayku..Thanks ma atas doa ma itu..Love u so so so much!! sangat2 terharu..u r my inspiration. Moga ma sentiasa sihat dan dalam rahmatNya selalu.Aamiin

Untuk kawan2 biz Shaklee thanks also..u r my forever frens..sama2 kita berjaya dalam biz Shaklee di bawah group Jutawan dalam mencari keredhaanNya.InsyaAllah..Aamiin

Dari kiri: Sara, Kak Syitah, Sue & Kak Mizah

ini gambar Gee (tiada dalam gambar hihihi) utk wish besday Sara...thanks Gee.. :) Gambar sewaktu kami menghadiri Bengkel Nutrisi pada 13hb April 2013 di Hotel Holiday Villa, Subang.Now we are certified sebagai Pengedar Shaklee yang Bertauliah..alhamdulillah ;)

Sijil yang Sara dapat semasa workshop tersebut..happy sgt2 dah graduated hehehe!!
Ilmu sangat penting..Carilah ilmu hingga ke liang lahad.Sara bukan nak menjual barang sahaja tau, selain untuk side income, tujuannya ingin sharing kebaikan shaklee kpd orang lain.Moga Shaklee dapat membantu kesihatan kita bertambah baik..Shaklee is number one because it always Green, always Safe & always Works.

~ Sijil Bengkel Nutrisi ~


Celebration my besday @ Kenny Rogers AEON Taman Equine # 15052013# last sweet moment here#sebelum pindah#BandarTeknologiKajang#HomeSweetHome :


8.30pm

Okey lah..sampai kat cni sahaja coleteh Sara pasal besday smlm.hehe umur dah bertambah 1 tahun lagi..2 tahun lagi angka 3 di hadapan..alaa umur semakin meningkat.Tapi Sara tidak risau sebab dah ada Shaklee...

Bagaimana pula dengan anda??dengan persiapan diri menempuh hari-hari mendatang..Jom amalkan vitamin Shaklee untuk kesihatan kita lebih2 lagi golongan wanita yang sudah sedia maklum melalui byk fasa dalam kehidupan..So, vitamin dan supplement memang penting untuk kekal sihat dan aktif..

Vitamin kegemaran Sara:

1. Set Kecantikan Kulit Booster- Vitamin E complex, Vitamin C, ESP, Alfafa Complex, Omega Guard
2. Collagen Powder
3. Set Slimming Shaklee-  ESP, Cinch Shake Mix, Lecithin, Alfafa Complex, Herblax, Omega Guard
4. Ostematrix
5. Garlic
6. Nutriferon - Boost sistem imun


Ini lah rahsiaku..Ramai orang tegur macam mana boleh maintain kurus..dulu Sara pernah mencecah 58kg sebelum kahwin..sekarang berat 48kg..hepi sgt2 walaupun anak dah 2 orang hehehe..

Ramai juga yang tegur pakai ape kat muka..Selain vitamin di atas, Sara amalkan Set SkinCare Nutriwhite..memang agak mahal tapi berbaloi dan tahan lama..boleh beli Gentle Deep Foaming Cleanser, Soothing Radiance Whitening Softener (toner) & Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15 sebagai day cream  untuk permulaan..Okey lah..Sampai di sini sahaja entry kali ini..moga pembaca2 blog Sara sentiasa sihat dalam keberkatanNya.Aamiin..Waallahuallam..



Post a Comment
Designed by UMIESUEstudio 2014