Google+ Followers

Wednesday, 15 May 2013

Testimonial Vitamin Kecantikan: Kulit Makin Cerah, Liang Pori Makin Mengecil & Badan Rasa Bertenaga dengan ESP + Vitamin E + Vitamin C

Alhamdulillah..seperti yang saya katakan, Cantik & sihat tidak akan datang bergolek...kesabaran juga perlu dan konsisten dalam pengambilan vitamin shaklee..Vitamin Shaklee mencantikkan dari dalam..badan yang sihat dan dalaman yang sihat seseorang dapat kita lihat melalui wajahnya..Jadi, penjagaan wajah mesti dijaga dengan betol..Sara juga ramai yang tegur muka nampak glowing dan beseri-seri..hepi rasanya kan bila wajah kita tampak bersih dan cantik, bebas dari kulit kusam, tona tak sekata, jerawat & jeragat, pori2 mengecil....apabila berdepan dengan orang ramai, diri pun rasa yakin aje...betol x??

Ini dia testimonial & sharing daripada Cik/Puan Nour Fieza;


Testimoni diri sendiri...Setelah hampir 3 bulan makan Vitamin E & Vitamin C Shaklee...Kulit makin cerah, liang roma dah nak tertutup & kulit pun makin bersih...baru2 ni dating dgn bff, bff pun tegur makin cerah...hehe suka2...tp yg paling best badan pun rasa bertenaga tau....senang je nak bgn pagi...alamak tertingal esp...ESP dah sebulan minum...- Sharing from Nour Fieza

Cadangan: 
untuk masalah jerawat, boleh add on Alfafa Complex untuk buang toksin dari badan..


Untuk info & pesanan, boleh hubungi saya,


Siti Sarah Zakaria (Puan Sara)
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID: 893982
whatsapp/call: 019-2659019
email: siti.sarah.zakaria@gmail.com


Post a Comment
Designed by UMIESUEstudio 2014