Google+ Followers

Saturday, 22 June 2013

Shaklee Tawarkan Peluang Pendapatan Lumayan


PETALING JAYA 7 Jun - Pengeluar produk kesihatan, penjagaan diri dan rumah, Shaklee Products (M) Sdn. Bhd. (Shaklee Malaysia) merancang menawarkan lebih peluang perniagaan kepada masyarakat khususnya golongan ibu muda bagi meningkatkan taraf hidup dan ekonomi mereka.

Presiden Shaklee Antarabangsa, Bradford Richardson (gambar) berkata, rancangan tersebut didorong oleh pencapaian cawangan syarikat itu di Malaysia yang telah mencatat prestasi amat menggalakkan sejak mula beroperasi pada 1995.

Katanya, pasaran produk kesihatan menjanjikan potensi yang besar memandangkan tahap kesedaran rakyat negara ini dalam peringkat yang amat memberangsangkan.

"Bagi tempoh tiga tahun kebelakangan ini, penyertaan masyarakat khususnya golongan ibu muda dalam perniagaan syarikat semakin menunjukkan peningkatan.

"Kami lihat ramai ibu muda suka melibatkan perniagaan sedemikian kerana ia mudah, dapat bekerja dari rumah dan secara tidak langsung menyumbang kepada pendapatan isi rumah sementara menjaga anak-anak mereka.

"Malah perniagaan ini bukan sahaja memberi keuntungan kepada mereka tetapi kepada semua lapisan masyarakat tanpa mengira kaum, umur dan jantina.

"Saya berharap Shaklee dapat membantu meningkatkan kehidupan rakyat dengan membuka peluang kepada pencari kerja dan peniaga sepenuh masa atau sambilan yang berhasrat menambah pendapatan sedia ada termasuk golongan suri rumah, ibu tunggal dan warga emas," katanya dalam temu bual di sini semalam.

Turut hadir Pengurus Besar Serantau Asia Tenggara Shaklee Malaysia, Victor Lim.
Richardson berkata, dengan inisiatif demikian ia dapat menggalakkan lagi ibu muda supaya lebih menghargai nilai diri dengan penguasaan ilmu pengetahuan dan maklumat mengenai perniagaan.
Tambah beliau, pihaknya membuka peluang kepada orang ramai untuk mengetahui dan mempelajari teknik dan kebolehan berniaga yang bermula dari bawah, seterusnya ke peringkat lebih tinggi dengan pelaburan modal sebanyak RM600 bagi memulakan perniagaan.

Mengulas mengenai kemajuan operasi Shaklee di Malaysia, Victor berkata, sejak penubuhan syarikatnya, pihaknya sudah mempunyai lebih 170,000 ahli termasuk pengedar dan ketua jurujual yang komited dalam penjualan produk.

Dalam perkembangan lain, Richardson berkata, Persidangan Kebangsaan Shaklee 2012/2013 akan diadakan di Sunway Resorts Hotel & Spa esok (8 jun 2013) bagi memberi pengiktirafan kepada pengedar dan penjual produk Shaklee.

Bagi pembaca setia Your Health Partners yang ingin mendaftarkan diri sebagai ejen shaklee, anda boleh hubungi saya di talian seperti di bawah. Saya akan mendaftarkan anda dan saya sebagai penaja (sponsor) anda dan sebagai mentor anda dalam bisnes shaklee..FYI, kini kami mempunyai seramai 30 lebih orang wakil SAFA Millionaire Shaklee di seluruh malaysia. Penyertaan anda dalam group kami dialu-alukan..Sila click kat notes dan click HERE untuk keterangan lanjut..

Untuk info,
Puan Sarah |  Shaklee ID: 893982 
Whatsapp/Viber: 019-2659019 
email: siti.sarah.zakaria@gmail.com
COD: Kajang, Semenyih & Bandar Baru Bangi 
dan Penghataran ke seluruh Malaysia melalui Pos Laju/Gdex/City-Link.



Friday, 21 June 2013

Pelancaran Produk Terbaru Shaklee: CoQHealth Plus




Bradford Richardson (kanan) bersama Victor Lim (dua dari kiri) dan Cindy Latham (kiri) melancarkan produk baharu dari Shaklee, CoQHealth semasa Persidangan Kebangsaan Shaklee 2012/2013 di Subang Jaya, semalam.

SUBANG JAYA 8 Jun - Shaklee Products (M) Sdn. Bhd. (Shaklee Malaysia), melancarkan CoQHealth Plus yang dapat membantu menyokong jantung sihat dan menangani masalah penyakit kardiovaskular yang juga pembunuh nombor satu dalam kalangan rakyat MalaysiaPresiden Shaklee Antarabangsa, Bradford Richardson berkata, produk terbaharu yang ditawarkan itu mengandungi kesemua perubatan semulajadi daripada campuran 28 miligram (mg) zat makanan larut lemak yang hadir secara semulajadi di dalam tubuh badan (CoQ10) beserta Vitamin E dan ekstrak teh hijau.

"Produk ini didatangkan di dalam bentuk kapsul dengan bantuan minyak kacang soya bagi memastikan penguraian serta penyerapan yang maksimum dalam sistem tubuh badan ketika diambil.

"Dengan sebiji kapsul yang diambil sehari selepas makan, ia mampu menyokong penghasilan tenaga bagi jantung, meningkatkan peredaran serta membantu menambah dan mengekalkan paras CoQ10 di dalam darah serta juga kaya dengan lain-lain kebaikan," katanya di sini hari ini.
Beliau berkata demikian dalam ucapan perasmian Persidangan Kebangsaan Shaklee 2012/2013.

CoQHealth Plus dijual pada harga RM124 kepada bukan ahli manakala hanya RM99 bagi ahli.

Yang turut hadir Pengurus Besar Serantau Shaklee, Victor Lim dan Naib Presiden Kanan Pemasaran Global Shaklee, Cindy Latham.
Utusan Malaysia

Untuk info & pesanan CoQHealth Plus ,boleh hubungi saya ;


Puan Sarah |  Shaklee ID: 893982 
Whatsapp/Viber: 019-2659019 
email: siti.sarah.zakaria@gmail.com
COD: Kajang, Semenyih & Bandar Baru Bangi dan Penghataran ke seluruh Malaysia melalui Pos Laju/Gdex/City-Link.


Friday, 14 June 2013

5 Petua Cepat dan Mudah Hamil untuk Wanita



PETUA 1 ==>> JANGAN sesekali dan elakkan merokok. Mungkin memang amat jarang kita lihat wanita merokok. Akan tetapi bagi kaum suami ianya adalah suatu kebiasaan. Menurut kajian sains, saintis telah mendapati kandungan rokok serta asap rokok boleh membunuh sel-sel sperma. Mungkin jika suami anda adalah seorang perokok tegar, inilah puncanya anda sukar hamil sebagai isteri. 

Hentikan tabiat merokok demi rumah tangga anda serta bagi si isteri, jauhkan diri sama-sekali daripada ASAP ROKOK/PEROKOK.


PETUA 2 ==>> Kurangkan stresss dan tekanan perasaan. Semua sedia maklum zaman sekarang ini kita hidup dalam zaman penuh dengan cabaran. Lebih-lebih lagi bagi wanita yang bekerjaya. Wanita yang mudah terdedah kepada tekanan setiap hari mampu menurunkan lagi kebarangkalian untuk hamil. Oleh itu, cuba tenangkan diri dalam sebarang keadaan dan banyakkan berzikir serta mengingati Tuhan.

PETUA 3 ==>> Tingkatkan berat badan anda dengan makan lebih sedikit. Ya, memang betul apa yang saya katakan ini. Tapi janganlah sampai anda overweight pula ya. Hal ini kerana, bagi wanita yang terlampu kurus atau kurang berat badan, mereka akan mengalami gangguan kitaran haid yang normal. Bg yg berlebihan berat badan, anda perlu turunkan berat badan kerana badan yg gemuk juga mengganggu kitara haid.

Kesan langsungnya juga ialah hormon tidak cukup dirembeskan dan tubuh badan anda tidak ‘bersedia’ untuk berbadan dua. Oleh itu, tidak mengapa jika berat badan anda melebihi beberapa kilo sedikit daripada normal.


Untuk mencuba Set Menambahkan Berat Badan dan Set Pengurusan Berat Badan, boleh hubungi saya dengan segera. Promosi untuk Set Menambahkan Berat Badan sedang berlangsung sehingga 29h Jun 2013.

PETUA 4 ==>> Ketahui dengan jelas kitaran haid anda. Anda perlulah faham dan tahu bilakah hari-hari subur anda. Dengan itu anda boleh tingkatkan kebarangkalian untuk hamil dengan meningkatkan kekerapan hubungan seks bersama suami ketika hari subur anda.


PETUA 5 ==>> Bacakan Al-Fatihah 41 kali di antara sembahyang sunat dan fardunya selama 40 hari berturut-turut dengan tiada lebih atau kurang.


Untuk info & pesanan,jangan segan2 untuk hubungi saya, Promosi MEALSHAKES berakhir sehingga stok masih ada.


Puan Sarah |  Shaklee ID: 893982 
Whatsapp/Viber: 019-2659019 
email: siti.sarah.zakaria@gmail.com
COD: Kajang, Semenyih & Bandar Baru Bangi dan Penghataran ke seluruh Malaysia melalui Pos Laju/Gdex/City-Link.

Tuesday, 4 June 2013

Meal Shakes Minuman Kegemaran Kanak-kanak Sihat & Aktif

Assalamualaikum  & slmt sejahtera..
Dah lama ku menyepi hadoii..Apa khabar pembaca-pembaca blog YourHealthPartners? Hari dah masuk hari ke2 Promosi MealShakes berlangsung. Rasanya masih belum terlambat untuk saya war-warkan promosi dari Shaklee Malaysia SDN BHD..MealShakes memang terkenal sebagai makanan sampingan untuk kanak2 dan menjadi kegemaran saya, customers saya dan majoriti ibu2 kat Malaysia yang ingin anak2 sentiasa sihat dan aktif..

Mealshakes merupakan hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga bukan untuk kanak2 je ye J
•    Sarapan segera yang berkhasiat yang berperisa vanilla

•    Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
•    Hidangan segera untuk para atlet
•    Kudapan menarik pada bila-bila masa
•    Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium 



Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein berkualiti tinggi  dengan vitamin dan mineral tambahan.  Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Mealshakes bukan sahaja mengandungi sumber protein dan kalsium tetapi mengandungi  Vitamin A, Vitamin B12, B6, Thiamin, Riboflavin, Asid Folic,  Vitamin C, Vitamin E, Biotin, Vitamin D, Niacin, dan juga mineral2 penting kalsium, iodin, besi, fosforus, magnesium, selenium, chromium, molybdenum, zinc.. 

Fakta Nutrisi MealShakes

Siapa yang perlukan Mealshakes


Penggunaan 1 tin Mealshakes adalah selama 2-3bulan jika seorang je kanak2 yang consume..Jika seisi keluarga, 1 tin untuk sebulan je..so promosi by Shaklee BUY 6 FREE 1 memang sangat JIMAT..untuk setengah tahun..so ambil la peluang ini kepada peminat2 MEALSHAKES..

Anak saya kedua-duanya saya bagi diorang Mealshakes pada setiap pagi..Waktu pagi merupakan waktu paling bagus untuk penyerapan vitamin2 di kala perut anak2 masih kosong. Dari ape yg sy dapat dari MealShakes, syukur Alhamdulillah.Afif anak sulong saya dulu sebelum mengenali Shaklee dia menghidapi eczema, selalu gatal2 dan menggaru sampai berdarah kadang2 tu.kulitnya jugak agak kasar kat bahagian leher. Sejak amalkan mealshakes, Alhamdulillah sekarang kulit afif dah cantik dan tiada lagi masalah eczema. Manakala Aisya pula sy bagi mealshakes semasa umur 1 tahun lagi. Pada ketika itu, aisya sering batuk berkahak, lama juga hamper 2 bulan duk mcm tu. Setelah bagi mealshakes tak sampai seminggu, dah tak batuk dan x berbunyi lagi. Kedua2 anak sy skrg makan pun berselera dan susah nk demam, selsema atau batuk. Kedua2nya juga agak pintar, senang nak ikut apa yang diajar..
Psst: selain mealshakes, sy bg diorang chewable vit-c 100mg & Omega Guard..

Afif - 3 year

Gambar aisya x jumpa pula, nanti sy update he3..best sangat2 memang berbaloi berikan Set Kesihatan Untuk Kanak-kanak..rasanya mampu dimiliki oleh setiap orang..ini lah pelaburan saya untuk anak2..suka tengok diorang membesar dengan sihat & aktif..Anda pula bagaimana? Ape pelaburan anda untuk anak2 tersayang?


Promosi last pada 30hb jun 2013..sementara stok masih ada..Mealshakes juga hot selling Shaklee..ramai ibu berebut2 nak beli untuk anak2 mereka, begitu juga ibu2 yang sedang hamil dan lebih2 lagi puasa pun dah nak dekat..memang selalu je licinnn kat branch2 Shaklee J

Promosi sangat JIMAT..memang rugi tak ambil peluang ni..Harga Runcit: RM114, manakala harga promosi lagi laa jimat berganda2.

Untuk dapatkan MEALSHAKES pada HARGA PROMOSI, hubungi saya dengan kadar SEGERA sebelum stok licin satu Malaysia..

Your Health Partners,
Siti Sarah Zakaria (Sara) | 019-2659019 | siti.sarah.zakaria @gmail.com
Designed by UMIESUEstudio 2014