Google+ Followers

Friday, 14 June 2013

5 Petua Cepat dan Mudah Hamil untuk WanitaPETUA 1 ==>> JANGAN sesekali dan elakkan merokok. Mungkin memang amat jarang kita lihat wanita merokok. Akan tetapi bagi kaum suami ianya adalah suatu kebiasaan. Menurut kajian sains, saintis telah mendapati kandungan rokok serta asap rokok boleh membunuh sel-sel sperma. Mungkin jika suami anda adalah seorang perokok tegar, inilah puncanya anda sukar hamil sebagai isteri. 

Hentikan tabiat merokok demi rumah tangga anda serta bagi si isteri, jauhkan diri sama-sekali daripada ASAP ROKOK/PEROKOK.


PETUA 2 ==>> Kurangkan stresss dan tekanan perasaan. Semua sedia maklum zaman sekarang ini kita hidup dalam zaman penuh dengan cabaran. Lebih-lebih lagi bagi wanita yang bekerjaya. Wanita yang mudah terdedah kepada tekanan setiap hari mampu menurunkan lagi kebarangkalian untuk hamil. Oleh itu, cuba tenangkan diri dalam sebarang keadaan dan banyakkan berzikir serta mengingati Tuhan.

PETUA 3 ==>> Tingkatkan berat badan anda dengan makan lebih sedikit. Ya, memang betul apa yang saya katakan ini. Tapi janganlah sampai anda overweight pula ya. Hal ini kerana, bagi wanita yang terlampu kurus atau kurang berat badan, mereka akan mengalami gangguan kitaran haid yang normal. Bg yg berlebihan berat badan, anda perlu turunkan berat badan kerana badan yg gemuk juga mengganggu kitara haid.

Kesan langsungnya juga ialah hormon tidak cukup dirembeskan dan tubuh badan anda tidak ‘bersedia’ untuk berbadan dua. Oleh itu, tidak mengapa jika berat badan anda melebihi beberapa kilo sedikit daripada normal.


Untuk mencuba Set Menambahkan Berat Badan dan Set Pengurusan Berat Badan, boleh hubungi saya dengan segera. Promosi untuk Set Menambahkan Berat Badan sedang berlangsung sehingga 29h Jun 2013.

PETUA 4 ==>> Ketahui dengan jelas kitaran haid anda. Anda perlulah faham dan tahu bilakah hari-hari subur anda. Dengan itu anda boleh tingkatkan kebarangkalian untuk hamil dengan meningkatkan kekerapan hubungan seks bersama suami ketika hari subur anda.


PETUA 5 ==>> Bacakan Al-Fatihah 41 kali di antara sembahyang sunat dan fardunya selama 40 hari berturut-turut dengan tiada lebih atau kurang.


Untuk info & pesanan,jangan segan2 untuk hubungi saya, Promosi MEALSHAKES berakhir sehingga stok masih ada.


Puan Sarah |  Shaklee ID: 893982 
Whatsapp/Viber: 019-2659019 
email: siti.sarah.zakaria@gmail.com
COD: Kajang, Semenyih & Bandar Baru Bangi dan Penghataran ke seluruh Malaysia melalui Pos Laju/Gdex/City-Link.

Post a Comment
Designed by UMIESUEstudio 2014