Google+ Followers

Tuesday, 4 June 2013

Meal Shakes Minuman Kegemaran Kanak-kanak Sihat & Aktif

Assalamualaikum  & slmt sejahtera..
Dah lama ku menyepi hadoii..Apa khabar pembaca-pembaca blog YourHealthPartners? Hari dah masuk hari ke2 Promosi MealShakes berlangsung. Rasanya masih belum terlambat untuk saya war-warkan promosi dari Shaklee Malaysia SDN BHD..MealShakes memang terkenal sebagai makanan sampingan untuk kanak2 dan menjadi kegemaran saya, customers saya dan majoriti ibu2 kat Malaysia yang ingin anak2 sentiasa sihat dan aktif..

Mealshakes merupakan hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga bukan untuk kanak2 je ye J
•    Sarapan segera yang berkhasiat yang berperisa vanilla

•    Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
•    Hidangan segera untuk para atlet
•    Kudapan menarik pada bila-bila masa
•    Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium 



Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein berkualiti tinggi  dengan vitamin dan mineral tambahan.  Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Mealshakes bukan sahaja mengandungi sumber protein dan kalsium tetapi mengandungi  Vitamin A, Vitamin B12, B6, Thiamin, Riboflavin, Asid Folic,  Vitamin C, Vitamin E, Biotin, Vitamin D, Niacin, dan juga mineral2 penting kalsium, iodin, besi, fosforus, magnesium, selenium, chromium, molybdenum, zinc.. 

Fakta Nutrisi MealShakes

Siapa yang perlukan Mealshakes


Penggunaan 1 tin Mealshakes adalah selama 2-3bulan jika seorang je kanak2 yang consume..Jika seisi keluarga, 1 tin untuk sebulan je..so promosi by Shaklee BUY 6 FREE 1 memang sangat JIMAT..untuk setengah tahun..so ambil la peluang ini kepada peminat2 MEALSHAKES..

Anak saya kedua-duanya saya bagi diorang Mealshakes pada setiap pagi..Waktu pagi merupakan waktu paling bagus untuk penyerapan vitamin2 di kala perut anak2 masih kosong. Dari ape yg sy dapat dari MealShakes, syukur Alhamdulillah.Afif anak sulong saya dulu sebelum mengenali Shaklee dia menghidapi eczema, selalu gatal2 dan menggaru sampai berdarah kadang2 tu.kulitnya jugak agak kasar kat bahagian leher. Sejak amalkan mealshakes, Alhamdulillah sekarang kulit afif dah cantik dan tiada lagi masalah eczema. Manakala Aisya pula sy bagi mealshakes semasa umur 1 tahun lagi. Pada ketika itu, aisya sering batuk berkahak, lama juga hamper 2 bulan duk mcm tu. Setelah bagi mealshakes tak sampai seminggu, dah tak batuk dan x berbunyi lagi. Kedua2 anak sy skrg makan pun berselera dan susah nk demam, selsema atau batuk. Kedua2nya juga agak pintar, senang nak ikut apa yang diajar..
Psst: selain mealshakes, sy bg diorang chewable vit-c 100mg & Omega Guard..

Afif - 3 year

Gambar aisya x jumpa pula, nanti sy update he3..best sangat2 memang berbaloi berikan Set Kesihatan Untuk Kanak-kanak..rasanya mampu dimiliki oleh setiap orang..ini lah pelaburan saya untuk anak2..suka tengok diorang membesar dengan sihat & aktif..Anda pula bagaimana? Ape pelaburan anda untuk anak2 tersayang?


Promosi last pada 30hb jun 2013..sementara stok masih ada..Mealshakes juga hot selling Shaklee..ramai ibu berebut2 nak beli untuk anak2 mereka, begitu juga ibu2 yang sedang hamil dan lebih2 lagi puasa pun dah nak dekat..memang selalu je licinnn kat branch2 Shaklee J

Promosi sangat JIMAT..memang rugi tak ambil peluang ni..Harga Runcit: RM114, manakala harga promosi lagi laa jimat berganda2.

Untuk dapatkan MEALSHAKES pada HARGA PROMOSI, hubungi saya dengan kadar SEGERA sebelum stok licin satu Malaysia..

Your Health Partners,
Siti Sarah Zakaria (Sara) | 019-2659019 | siti.sarah.zakaria @gmail.com
Post a Comment
Designed by UMIESUEstudio 2014