Google+ Followers

Thursday, 25 July 2013

Hamil Selepas 2 Bulan Pengambilan Set Kesuburan Shaklee



Hari ini saya terpanggil untuk kongsikan testimoni seorang pelanggan Shaklee yang telah berjaya hamil selepas 2 bulan mengamalkan Vitamin Kesuburan Shaklee suami isteri..

Vitamin yang diorang ambil adalah;

Isteri >> Vitalea Iron Formula (Multivitamin) + B Complex + Vitamin C + GLA Complex

Suami << Vitamin E Complex + Zinc Complex



:: HAMIL SELEPAS 2 BULAN AMBIL SET KESUBURAN ::

Hi Dearies,
Saja nk share testimoni kt sini... Saya berkahwin hampir setahun.... saya mula ambil produk shaklee utk kecantikan kulit bermula april tahun lepas.. selepas saya berkahwin saya ambil ESP, vitamin E & Shaklee Collagen.. ada juga ambil GLA Complex utk period saya.... sejak berkahwin saya dan suami memang selalu je travel... kadang2 atas urusan kerja... kadang2 jalan2 je... Belum terfikir nak ada baby.. walaupun kami x pernah merancang.. mungkin belum ada rezeki.. 

Tapi.. lepas tengok kawan2 yang baru je kawin... terus je preggy.. membuatkan saya mula merasa yang saya pun teringin utk mengandung. Memang tak nak tunggu lagi... April lepas...saya contact ibu saudara saya merangkap shaklee distributor.. dia cadangkan saya ambil vitalea, b complex dan vitamin C di samping meneruskan GLA complex... untuk suami ambil vitamin E & Zinc utk kesuburan lelaki...

Harini, sudah 1mnggu period saya lewat... tekak mula rasa mual, pinggang rasa lenguh2... saya rasa pelik.. pagi tadi... sebelum mandi... saya terdetik utk cuba buat upt... memang ada je simpan dalam laci, since saya ni memang bekerja di hospital. Lepas saya titikkan urine pada alat tu... saya biarkan je.. dan pergi mandi.... lepas dh siap mandi... saya lihat sekali imbas je alat tu..saya terkejut sbb 'positive' saya terus kejutkn suami saya...die sangat teruja..tak tau nak cakap apa...smpai je di tempat kerja..saya recheck,but still same 'positive'.... Then saya ke gyne dctor utk scan.. alhamdulillah... janin sudah terbentuk dan berkeadaan amat baik di dalam rahim saya... 

Alhamdulillah sekali lagi.... saya hamil selepas 2 bulan selepas mengamalkan set kesuburan Shaklee utk suami & isteri... kawan2 yang sedang mencuba jangan berputus asa ya... lambat atau cepat itu semua atas rezeki masing2.. yang penting Usaha... 😊

Jadi, kepada pasangan suami isteri yang masih menunggu kehadiran cahaya mata, korang boleh cuba Vitamin Kesuburan Shaklee ye lebih-lebih lagi GLA Complex tengah promosi ni sehingga hujung bulan ini sahaja!! memang murah berbanding bulan2 biasa..Tak cuba tak tahu kan..waallualam


Ask me for Healthy Living,
Siti Sarah Zakaria
Shaklee Independent Distributor
SID: 893982
Whatsapp/SMS/Call: 019-2659019
Email: siti.sarah.zakaria@gmail.com


Pengedar Sah di seluruh Malaysia. Cash On Delivery di Kajang, Semenyih, Bandar Baru Bangi..

Ingin menjadi sebahagian dari warga Shaklee, Jom Join Kami :))



Post a Comment
Designed by UMIESUEstudio 2014