Google+ Followers

Monday, 23 September 2013

Shaklee Produk Kesihatan Nombor 1 di Malaysia



Berikut adalah kedudukan carta supplement multivitamin dunia 2013. 


TOP 5 Ranking Dunia
No 1 Xtend-Life
No 2 Shaklee 
No 3 Douglas Laboratotries
No 4 USANA Health Sciences
No 5 Source Nutrals

Top 5 Ranking Malaysia
No 1 Shaklee
No 2 USANA Health Sciences
No 3 Herbalife
No 4 Alpha Lipid
No 5 Nutrilite (Amway, Quixtar)

Alhamdulillah.... Shaklee merupakan salah satu Produk Kesihatan/ suplemen  yang terbaik di dunia . saya telah merasai kebaikan shaklee untk kesihatan saya sekeluarga, kesihatan anak-anak saya, Afif Ulwan & Aisya Damia. penyusuan ibu, kecantikan dan mendapatkan berat idaman. Begitu juga ramai customer saya yang telah merasai kehebatan produk Shaklee. Love to spread the benefit of Shaklee only for our health.

Sentiasa natural, selamat dan berkesan;





yang penting HALAL....sihat pula tuntutan tubuh badan dan menjaga kesihatan itu merupakan satu ibadah yang sangat dituntut di dalam Islam.

Jom bagi yang nak dapatkan suplemen atau masih tercari-cari produk untuk kesihatan, Shaklee merupakan produk terbaik untuk mereka yang ingin menjaga kesihatan dan ingin berubah membaiki taraf ekonomi keluarga. Join saya untuk sama2 berbusiness dalam Shaklee. hubungi saya dengan segera.Tak kenal maka tak cinta.saya sedia membantu.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Harga Istimewa menanti anda utk anda dari saya sahaja!!

KONSULTASI PERCUMA selepas pembelian..Jadual exclusive pengambilan vitamin Shaklee akan disertakan nanti bersama order.


Bagi yang ingin menyertai group saya Empayar SAFA Jutawan Shaklee, boleh hubungi saya untuk detail.


Info & order,


Sarah - 0192659019 (whatsApp/Call)

Shaklee Independent Distributor
SHaklee ID: 893982
COD area: Kajang, Semenyih, Bandar Baru Bangi, Putrajaya
Penghantaran ke Seluruh Malaysia, Sabah Sarawak via Pos Laju/Gdex.

#Sihat.Slim.Gorgeous





Wednesday, 11 September 2013

ESP Kenapa Perlu dalam Setiap Set Shaklee

ESP merupakan sumber protein..kenapa protein penting?sebab Protein adalah makanan terpenting untuk badan kita. Tubuh badan kita terdiri daripada protein seperti tulang, kulit, rambut, otot-otot, organ-organ, plasma, antibody, enzim, hormone, haemoglobin dan sel-sel.Keseluruhan sel-sel (anggaran jumlahnya 60 trillion) yang membentuk tubuh badan, semua bergantung kepada protein untuk menjalankan fungsinya seperti membina sel-sel baru, menggantikan tisu-tisu badan yang lama@tua dengan tisu-tisu yang baru, menggantikan tisu-tisu yang rosak @ cedera dengan tisu-tisu yang baru.

APA yg BEST tentang ESP? merupakan Sumber “Protein Lengkap” dengan 9 amino asid penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan dan sukar diperolehi dari diet seharian, Berasakan tumbuhan (non-GMO soya) yang semulajadi rendah lemak dan bebas kolesterol dan terbukti secara klinikal dapat: 

~ mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya untuk kehidupan yg aktif disamping membantu mengekalkan kepejalan otot, pemulihan tisu badan dan fungsi enzim dan hormone yang sempurna.

 ~ ESP juga Membantu mengekalkan paras gula yang normal dalam darah.Kandungan lemak dlm ESP sangat minimum iaitu (1gm) Dan tanpa laktosa di mana kadar penghadaman yang tinggi dan diserap terus ke dalam darah. 

~ Dan paling penting tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet, mengandungi 5 vitamin B, 2 mineral dan 8 gram karbohidrat untuk tenaga dan of kos sgt SEDAP hihihi tak cuba memang tak tau.dah cuba mesti nak try lagi heeee..

Kelebihan ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri, bantu hilangkan parut jerawat di muka, memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih, menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur, cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan. So memang tak hairanlah ESP ni merupakan HOT SELLER shaklee, selalu je KEHABISAN STOK di branch2 shaklee ngeee (^_~)

ESP juga menyokong kesihatan imunisasi badan, mengawal paras kolesterol dan menyokong kesihatan jantung dan prostat.
ESP jika diambil bersama supplement2 lain akan bantu penyerapan yg lebih baik semua supplement yg kita ambik..cepat menyerap dan kesan yg lebih baik berbanding mereka yg xambil bersama ESP.

Konklusi, ESP soya protein terbaik dgn membekalkan 9 asid amino penting utk pertumbuhan sel, bantu penyerapan lbh baik semua supplement,beri kesan yg optimum dan cepat berbanding yg tak ambil dan sgt sedapppp..!! 

ESP > sumber protein > penghasilan sel2 baru & sihat > penyerapan vitamin2 shaklee lebih efektif

1 tin ESP tahan 2 bulan jika konsisten minum 2x sehari.memang sangat menjimatkan

Harga retail ESP : RM150, ingin harga terbaik dari saya, jangan segan2 hubungi sarah yer :-)

Setiap pembelian akan disertakan jadual eksklusif dari saya. Wsslm

ESP + Performance Drink (untuk tenaga, sesuai sgt2 untuk atlet/orang yang aktif/ibu2 menyusu)


NAK DAPATKAN PRODUK SHAKLEE PADA HARGA TERBAIKK, HUBUNGI SARAH @019.2659019 (whatsApp/call) atau email yourhealthpartners.shaklee@gmail.com

Sunday, 8 September 2013

6 Bulan Bersama Shaklee ~ Berat 25KG Hilang!!! Tiada Yo-yo Effect & Selamat ....

Perubahan dengan ESP, Lecithin, Omega, Alfafa, Herblax

Testimonial Set Slimming Shaklee

Wowwww testimoni yang sangat amazing!! tiada yang mustahil jika kita sabar, tidak berputus asa & rajin amalkan supplement secara konsisten ^_^

Shaklee merubah impian menjadi kenyataan......

Masalah kegemukan memang menghantui diri saya sejak dari zaman remaja hinggalah kepada umur 30 an ni....Pelbagai ubat-ubatan, murah dan mahal telah saya cuba...termasuk slimming center yang memakan ribuan ringgit....berat memang la turun tapi sekejap jer, bila makan je berat naik balik...sampai saya jadi takut hendak makan....susah hati....tekanan darah tinggi pun melambung2 bila badan naik ni.....tapi sekarang semua tu takde masalah lagi...Shaklee telah menjadi penyelamat kepada saya......Herblax, Alfafa, Omega, Lecithin dan esp membuatkan saya sentiasa tersenyum......sambil slimkan badan kulit pun jadi cantik......ubat darah tinggi pun saya dah tak ambil lagi sejak ambil supplement ni......toxin dalam badan pun dah takde.......walaubagaimanapun saya masih belum berpuas hati dengan berat ni lagi.....insyaAllah, dengan Shaklee saya tak perlu risau lagi......berat 89 tapi saya hilang inci yang sangat banyak.....Alhamdulillah.......

Sedikit perkongsian daripada beliau;  bulan pertama saya grab alfafa, lecithin dan herblax, bulan kedua esp, omega, herblax dan alfafa.....kemudian saya gabungkan lecithin dan omega....macam roket lajunya turun berat...hehehhe

omega sebelum amik meal gap dalam 15 minit macam tu....lecithin after meal dan alfafa sebelum tidur......bila makan omega sebelum makan...kita tak rasa nak makan banyak..... 

Jika anda ingin dapatkan Set Slimming Shaklee, boleh hubungi saya 0192659019 (Sarah) untuk info lanjut. 
COD area: Semenyih, Kajang & Bandar Baru Bangi..
Penghantaran ke Seluruh Malaysia melalui Pos Laju Malaysia..

Jadual eksklusif pengambilan vitamin disediakan..Konsultasi percuma selepas pembelian(^__^)
Designed by UMIESUEstudio 2014