Google+ Followers

Sunday, 8 September 2013

6 Bulan Bersama Shaklee ~ Berat 25KG Hilang!!! Tiada Yo-yo Effect & Selamat ....

Perubahan dengan ESP, Lecithin, Omega, Alfafa, Herblax

Testimonial Set Slimming Shaklee

Wowwww testimoni yang sangat amazing!! tiada yang mustahil jika kita sabar, tidak berputus asa & rajin amalkan supplement secara konsisten ^_^

Shaklee merubah impian menjadi kenyataan......

Masalah kegemukan memang menghantui diri saya sejak dari zaman remaja hinggalah kepada umur 30 an ni....Pelbagai ubat-ubatan, murah dan mahal telah saya cuba...termasuk slimming center yang memakan ribuan ringgit....berat memang la turun tapi sekejap jer, bila makan je berat naik balik...sampai saya jadi takut hendak makan....susah hati....tekanan darah tinggi pun melambung2 bila badan naik ni.....tapi sekarang semua tu takde masalah lagi...Shaklee telah menjadi penyelamat kepada saya......Herblax, Alfafa, Omega, Lecithin dan esp membuatkan saya sentiasa tersenyum......sambil slimkan badan kulit pun jadi cantik......ubat darah tinggi pun saya dah tak ambil lagi sejak ambil supplement ni......toxin dalam badan pun dah takde.......walaubagaimanapun saya masih belum berpuas hati dengan berat ni lagi.....insyaAllah, dengan Shaklee saya tak perlu risau lagi......berat 89 tapi saya hilang inci yang sangat banyak.....Alhamdulillah.......

Sedikit perkongsian daripada beliau;  bulan pertama saya grab alfafa, lecithin dan herblax, bulan kedua esp, omega, herblax dan alfafa.....kemudian saya gabungkan lecithin dan omega....macam roket lajunya turun berat...hehehhe

omega sebelum amik meal gap dalam 15 minit macam tu....lecithin after meal dan alfafa sebelum tidur......bila makan omega sebelum makan...kita tak rasa nak makan banyak..... 

Jika anda ingin dapatkan Set Slimming Shaklee, boleh hubungi saya 0192659019 (Sarah) untuk info lanjut. 
COD area: Semenyih, Kajang & Bandar Baru Bangi..
Penghantaran ke Seluruh Malaysia melalui Pos Laju Malaysia..

Jadual eksklusif pengambilan vitamin disediakan..Konsultasi percuma selepas pembelian(^__^)
Post a Comment
Designed by UMIESUEstudio 2014