Google+ Followers

Wednesday, 11 September 2013

ESP Kenapa Perlu dalam Setiap Set Shaklee

ESP merupakan sumber protein..kenapa protein penting?sebab Protein adalah makanan terpenting untuk badan kita. Tubuh badan kita terdiri daripada protein seperti tulang, kulit, rambut, otot-otot, organ-organ, plasma, antibody, enzim, hormone, haemoglobin dan sel-sel.Keseluruhan sel-sel (anggaran jumlahnya 60 trillion) yang membentuk tubuh badan, semua bergantung kepada protein untuk menjalankan fungsinya seperti membina sel-sel baru, menggantikan tisu-tisu badan yang lama@tua dengan tisu-tisu yang baru, menggantikan tisu-tisu yang rosak @ cedera dengan tisu-tisu yang baru.

APA yg BEST tentang ESP? merupakan Sumber “Protein Lengkap” dengan 9 amino asid penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan dan sukar diperolehi dari diet seharian, Berasakan tumbuhan (non-GMO soya) yang semulajadi rendah lemak dan bebas kolesterol dan terbukti secara klinikal dapat: 

~ mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya untuk kehidupan yg aktif disamping membantu mengekalkan kepejalan otot, pemulihan tisu badan dan fungsi enzim dan hormone yang sempurna.

 ~ ESP juga Membantu mengekalkan paras gula yang normal dalam darah.Kandungan lemak dlm ESP sangat minimum iaitu (1gm) Dan tanpa laktosa di mana kadar penghadaman yang tinggi dan diserap terus ke dalam darah. 

~ Dan paling penting tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet, mengandungi 5 vitamin B, 2 mineral dan 8 gram karbohidrat untuk tenaga dan of kos sgt SEDAP hihihi tak cuba memang tak tau.dah cuba mesti nak try lagi heeee..

Kelebihan ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri, bantu hilangkan parut jerawat di muka, memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih, menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur, cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan. So memang tak hairanlah ESP ni merupakan HOT SELLER shaklee, selalu je KEHABISAN STOK di branch2 shaklee ngeee (^_~)

ESP juga menyokong kesihatan imunisasi badan, mengawal paras kolesterol dan menyokong kesihatan jantung dan prostat.
ESP jika diambil bersama supplement2 lain akan bantu penyerapan yg lebih baik semua supplement yg kita ambik..cepat menyerap dan kesan yg lebih baik berbanding mereka yg xambil bersama ESP.

Konklusi, ESP soya protein terbaik dgn membekalkan 9 asid amino penting utk pertumbuhan sel, bantu penyerapan lbh baik semua supplement,beri kesan yg optimum dan cepat berbanding yg tak ambil dan sgt sedapppp..!! 

ESP > sumber protein > penghasilan sel2 baru & sihat > penyerapan vitamin2 shaklee lebih efektif

1 tin ESP tahan 2 bulan jika konsisten minum 2x sehari.memang sangat menjimatkan

Harga retail ESP : RM150, ingin harga terbaik dari saya, jangan segan2 hubungi sarah yer :-)

Setiap pembelian akan disertakan jadual eksklusif dari saya. Wsslm

ESP + Performance Drink (untuk tenaga, sesuai sgt2 untuk atlet/orang yang aktif/ibu2 menyusu)


NAK DAPATKAN PRODUK SHAKLEE PADA HARGA TERBAIKK, HUBUNGI SARAH @019.2659019 (whatsApp/call) atau email yourhealthpartners.shaklee@gmail.com

Post a Comment
Designed by UMIESUEstudio 2014