Google+ Followers

Wednesday, 12 February 2014

PROMOSI FEBRUARI 2014 (VITALEA)


Assalamualaikum & salam sejahtera kepada semua pembaca blog YourHealthPartners.com.my..
kabare??hihihihi

Dah lama saya tak tulis entry kat blog kan...hehehe sibuk mengalahkan PM katakan..tak menang tangan setiap hari uruskan biz Shaklee dan uruskan rumahtangga lagi hehehe..tapi semua itu alasan kan..NAK BERJAYA jangan bagi sebarang alasan..jadikan masalah yang ada sebagai cabaran untuk berjaya..to do list everyday kena ada..follow atau tak follow je..kena more disiplin dan berubah demi impian sendiri :-)

ok berbalik pada promosi bulan ni, tanpa kita sedari pantasnya waktu, sekarang dah 12hb Februari..promosi bulan ini Vitalea Iron Formula berbaki 16 hari lagi..Rugii pengguna tegar shaklee tak grab peluang ini untuk tambah stok vitalea atau sesiapa sahaja yang ingin mencuba Shaklee, ini lah masa yang sangat sesuai..mulakan kehidupan baru yang lebih menitikberatkan kesihatan diri sendiri dan insan-insan sekelililig kita yang disayangi..

Setiap bulan Shaklee akan adakan promosi satu produk sahaja tau yang mana kami ejen-ejen shaklee akan dimaklumkan pada awal bulan iaitu 1hb..sebelum masuk bulan baru takde sape2 pun tahu ape produk promosi bulan seterusnya..So harap maklum hihihi...Bulan ni awal shaklee hantar messages inform pasal produk promosi BUY 6 FREE 1..maybe disebabkan cuti lama CNY..saya pun ambil kesempatan balik kg juga jumpa mak ayah & family tersayang kat kg..

Ok..Nak dapatkan 1,2,3 botol pun boleh..boleh dapatkan dari saya dengan Harga Promosi terbaikk untuk semua customer YHP pada bulan ini sahaja...pada 1hb Mac nanti, harga akan kembali kepada harga asal..so cepat2 bertindak ye :-)


Antara set yang boleh dicadangkan multivitamin ini adalah seperti berikut:
Set Ibu Hamil
Set Ibu Berpantang
Set Kulit Cantik Berseri-seri
Set Tambah Berat Badan
Set Menyusu
Set Hypotiroid
Set Diabetes (Sugar control set)
Masalah anemia
Masalah rambut gugur atau Kesihatan rambut
Set Slimming Berdiet Secara Sihat
Set Kesuburan Suami Isteri

Vitalea merupakan salah satu vitamin asas dalam Family Wellness, so kebanyakan set kesihatan akan di cadangkan mengambil vitalea sekali KECUALI ....jom baca

Terdapat beberapa golongan yang TAK BOLEH MAKAN Vita-Lea ye kerana ia akan mendatangkan kesan buruk kepada kesihatan mereka.
So, sebelum anda membeli sebarang supplemen Shaklee, pastikan anda berterus-terang mengenai sebarang masalah kesihatan yang anda hadapi agar Distributor dapat menyarankan supplemen yang sesuai serta tepat untuk keperluan anda. So, takde lah nanti anda dapat extra masalah & membazir duit je kan
Anda dinasihatkan TIDAK mengambil Vita-Lea jika anda mengalami salah satu masalah di bawah : 

1. pesakit SLE : Vita-Lea mengandungi Alfalfa. Pesakit SLE tak boleh makan sebarang supplemen yang ada Alfalfa. Kenapa ? Sebab Alfalfa mengandungi amino acid L-canavanine yang boleh mencetuskan serta meningkatkan keradangan pesakit SLE.
2. Mereka yang ada masalah alah dengan herba ( Vita-Lea mengandungi Alfalfa ) 

3. pesakit Thalassemia (especially Thalassemia Major) kerana Vita-Lea mengandungi Zat Besi. Pesakit Thalassemia dah mengalami masalah beban zat besi berlebihan dalam badan.
4. mereka yang ada masalah Hyperthyroid. Pesakit ini mengalami masalah kadar Iodin yang tinggi dalam darah. Vita-Lea mengandungi Iodin. Ini akan meningkatkan lagi paras Iodin dalam tubuh mereka dan menyebabkan keradangan.

Jika anda tidak mengalami sebarang masalah ini, jom ber Vita-Lea :-)

Info & order,

Sarah - 0192659019 (whatsApp/Call)
Shaklee Independent Distributor
COD area: Kajang, Semenyih, Bandar Baru Bangi, Putrajaya
Penghantaran ke Seluruh Malaysia, Sabah Sarawak via Pos Laju/Gdex.
Penghataran ke luar negara via Air Parcel

Post a Comment
Designed by UMIESUEstudio 2014