Google+ Followers

Saturday, 31 May 2014

Kurus Secara Sihat Tanpa Kesan Sampingan dan Kesan Yo-yo

Salam dan slmt berhujung minggu..dah lama blog ini sunyi dari coretan saya kan hehe..busy yang teramat sangat.maaf ye follower yourhealthpartner.com.my..hihi..dah masuk bulan Syaaban dah pun..sebulan lagi kita akan berpuasa pula.Tak sabar rasanya nak menyambut Ramadhan yang penuh barakah..

Entry saya kali ini ingin menyentuh mengenai masalah Berat Badan yang berlebihan..Ramai rakyat Malaysia mempunyai masalah berat badan yang berlebihan. Antara punca berlaku masalah ini adalah gaya hidup yang tidak sihat, tekanan kerja di tempat bekerja, cara pemakanan yang tidak betul dan tidak seimbang..

Jom mulakan MISI SIHAT & LANGSING DI HARI RAYA..yeehaaa..

Cadangan untuk dapatkan berat ideal, turunkan berat badan anda dengan sihat dan cepat tanpa kesan yo-yo..!!

Cinch Shake mix diperkayakan dengan Leucine untuk mengekalkan dan menjaga otot dan membakar lebih lemak berbeza dengan sesetengah produk lain yang tidak mementingkan penjagaan otot..kebanyakan produk di luar sana berjaya cepat turunkan berat badan anda & cepat naik balik berat badan apabila berhenti menggunakannya..hati2 ye..Peace ;-)

Cinch Shake Mix mempunyai 3 perasa Cafe Latte, Chocolate dan Vanilla...perasa yang paling famous ialah cafe latte dan saya pun suka perasa ini.tetapi ada juga customer saya sukakan Chocolate dan Vanilla flavour hehehe depend pada citarasa masing2 :-)



Shaklee bukan ubat KURUS tetapi merupakan supplemen yang membantu menyahtoksin, memecahkan lemak, membakar lemak, meningkatkan metabolisme tubuh dan membina balik (build up) otot badan agar badan lebih fit dan solid dengan menyingkirkan lemak2 & toksin2 yang tidak diperlukan.

Harus diingat, PENJAGAAN OTOT semasa penurunan berat badan sangat penting ye agar otot dan kadar metabolisme dapat dikekalkan dan seterusnya ditingkatkan untuk membakar lebih lemak dan penghadaman lebih baik.

Konsep 3B perlu untuk memastikan proses penurunan berat badan berjaya iaitu BUANG, BAKAR & BINA.

Cadangan Shape-up Programme Shaklee terdiri daripada;
1. Herblax RM52.50 (120 tabs)
2. Alfafa Complex RM53.75 (330 tabs)
3. Lecithin RM52.50 (180 caspsule) 
4. Omega Guard RM136 (90 capsule)
5. Cinch Shake Mix RM173 (15sv)
6. ESP Soy Protein Isolate Powder RM150 (850g)
4. Cinch Energy Tea Mix RM131 (28 sticks)

Dapatkan diskaun sehingga 20% dengan menjadi ahli Shaklee..boleh hubungi saya untuk pendaftaran dengan hanya RM65 sahaja seumur hidup. Pembelian dengan 200uv atau lebih kurang RM680 akan mendapat KEAHLIAN SECARA PERCUMA dan terus dapat memiliki produk shaklee dengan harga ahli.
Cadangan untuk dapatkan bentuk badan idaman

Merujuk gambarajah di atas;

Picture 1: Cadangan ini merupakan set platinum merangkumi semua produk yang boleh membantu mendapatkan berat badan dan bentuk badan yang diidamkan.

Picture 2: Cadangan ini sesuai untuk mereka yang first time ingin memulakan shape up programme Shaklee.senang kata pengguna yang baru dan ingin mencuba Shaklee :-)

Picture 3: Cadangan ini sesuai untuk ibu menyusu yang ingin menurunkan berat badan tanpa mengganggu penyusuan si kecil.Malah menyokong penyusuan susu ibu..seperti yang kita sedia maklum ESP & alfafa merupakan Milkbooster.

Picture 4: Cadangan ini sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin menurunkan berat badan tanpa perlu mengambil banyak2 supplemen dalam masa yang sama.

Picture 5: Cadangan ini sesuai untuk ibu menyusu yang mementingkan kandungan DHA dan EPA untuk perkembangan IQ dan saraf bayi.Selain itu ia juga sesuai untuk sesiapa sahaja yang mementingkan pengambilan Omega-3 dalam diet seharian untuk jantung yang sihat.




More info, contact me:
Siti Sarah Zakaria
Whatsapp: 019.2659019 (Sarah)
Shaklee Independent Distributor
COD:  BANDAR BARU BANGI, KAJANG, SEMENYIH, PUTRAJAYA, SERDANG, SERI KEMBANGAN
PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA & LUAR NEGARA

Post a Comment
Designed by UMIESUEstudio 2014