Google+ Followers

Saturday, 18 October 2014

Membeli Sambil Beramal

Pada 14hb Oktober 2014, shaklee melancarkan satu program amal yang dikenali sebagai ' Shaklee Cares for Our Children'.

Program ini mendapat sambutan yang amat menggalakkan..terima kasih saya tak terhingga kepada semua customer yang membeli MealShakes dari kedai online kami, Your Health Partners semenjak program ini diwar-warkan pada September lalu di mana offer MealShakes BUY 3 FREE 1 berlangsung selama 2 bulan.

Program ini diadakan bertujuan untuk memastikan keperluan nutrisi di kalangan kanak2 kurang bernasib baik juga dapat dipenuhi.Shaklee dengan kerjasama My Kasih akan membekalkan MealShakes kepada 2000 keluarga yang kurang berkemampuan selama setahun di mana 10% daripada jualan promosi MealShakes selama 2 bulan ini akan disalurkan sepenuhnya dalam program ini..

Untung sangat mereka yang rebut promosi ini.bukan sahaja menjimatkan malah dapat merebut saham akhirat In Shaa Allah semoga usaha kita ini mendapat keredhaan Allah SWT..promosi ini akan berakhir pada 31hb oktober 2014..jangan lepaskan peluang ini ok.

Membeli sambil beramal dan menderma!!


Dirasmikan oleh YBhg Tan Sri Datin Paduka Seri Hjh Zaleha Bt Ismail


Ingin dapatkan offer MealShakes ini, boleh hubungi saya.

Sertai keahlian Shaklee hari ini dan dapatkan diskaun sehingga 20%. Join our group Empayar Safa Jutawan Shaklee (since October 2012)!!


More info, contact saya:
SITI SARAH ZAKARIA
019.2659019 (Whatsapp/Telegram/Call)
Pengedar Sah Shaklee
COD: Kajang, BB Bangi, Semenyih, Serdang, Putrajaya, Seri Kembangan dan kawasan sekitar
POSLAJU 1 Malaysia dan Luar Negara
Post a Comment
Designed by UMIESUEstudio 2014