Google+ Followers

Tuesday, 28 October 2014

Dapatkan Keahlian Percuma dengan Promosi Bulan iniPromosi ESP dan MealShakes akan berakhir pada 31hb Oktober 2014..Rugii sape2 yang tak grab semasa tengah offer ni..jimat berganda, berbaloi-baloi.
ini gambar kelmarin, stok shaklee baru smpai..panas lagi nih.khas utk yang nak COD & postage..

Promosi Oktober 2014;
ESP Buy 6 Free 1
MealShakes Buy 3 Free 1

Mostly customer bulan ni grab ESP BUY 6 FREE 1 sebab jarang2 sekali promosi macam ni. Dengan pembelian set ini, customer akan dapat Free membership shaklee seumur hidup, automatic akan menjadi ahli/ejen shaklee, bonus shaklee +RM36 akan dapat pada pertengahan bulan hadapan atas pembelian tadi.Untuk pakej offer ini, saya akan order secara online & kebiasaannya barang akan sampai kepada customer dalam masa 1-2 hari bekerja, diurus sendiri oleh pihak shaklee.Jadi sangat senang, cepat mudah bagi sesiapa yang ingin dapatkan side income dengan shaklee. Sebarang modal tidak diperlukan, kita akan order barang setelah customer membuat pembayaran.

Kawan-kawan yang belum mencuba ESP, meh cuba sekarang..Rasai kehebatan ESP, hot seller shaklee..grab now sebelum stok ESP kehabisan satu Malaysia..stok sangat terhad!!

Bagi ibu-ibu yang prihatin dengan kesihatan anak-anak, ramai yang order MealShakes terus 3 tin dan dapat free 1 tin.

Hubungi saya untuk detail & order;


posted from Bloggeroid
Post a Comment
Designed by UMIESUEstudio 2014