Google+ Followers

Sunday, 30 November 2014

Sabun Untuk Cuci Botol Susu Anak, Bebas Bahan Kimia

Dish Wash Concentrate Tangkas Menghapuskan Minyak

Jika kami menyatakan bahawa Pencuci Pinggan kami yang berbau harum ini tidak merengsakan tangan dan mesra alam sekitar, mungkin anda beranggapan bahawa ia tidak dapat menanggalkan kotoran dan minyak dengan berkesan. Hakikatnya, anda memerlukan beberapa titisan kecil sahaja untuk menanggalkan timbunan minyak yang melekat pada pinggan mangkuk anda. Benar, beberapa titis sahaja. Masih tidak percaya?
  • Lembut pada tangan
  • Rumusan berasaskan tumbuh-tumbuhan daripada sumber semula jadi yang mapan
  • Buih sabun yang tahan lebih lama
  • Menjadikan pinggan bersih berkilau
  • Hanya beberapa titisan untuk mencuci timbunan pinggan mangkuk di dalam sinki
Tahukah Anda?
  • Sesetengah pencuci pinggan mangkuk mengandungi surfaktan berasaskan petroleum dan bahan pencuci seperti diethanolamine (DEA) dan sodium dodecylbenzensulfonate.
  • Kedua-dua bahan tersebut boleh merengsakan kulit dan mata.
Get Clean Dish Wash Concentrate tidak mengandungi bahan-bahan ini mahupun bahan berbahaya yang lain
Keunikan Shaklee

Selamat
  • Tidak toksik
  • Hipoalergenik
  • Tanpa klorin
  • Lembut pada tangan anda
  • pH seimbang
  • Tiada bahan kimia berbahaya
Berkesan
  • Amat berkesan menanggalkan minyak
  • Rumusan pekat: hanya sedikit diperlukan untuk mencuci pinggan mangkuk yang lebih banyak
  • Buih sabun yang tahan lebih lama
Mesra Alam
  • Rumusan semula jadi daripada sumber yang mapan (diekstrak daripada jagung dan kelapa)
  • Mudah biorosot
  • Tanpa fosfat
  • Tanpa bahan pewarna
  • Bungkusan yang boleh dikitar semula
  • Selamat untuk sistem septik dan pembetungan
Credit: Shaklee Malaysia

Hand Dish Wash ~ peneman saya di dapur




Saya gunakan untuk cuci botol2 susu anak sy..botol2 nampak berkilat bersih jer, memang best, boleh juga digunakan utk basuh pinggan mangkuk...natural & bau fresh je uolls

Sesuai sangat untuk ibu2 yg allergik pada sabun, sgt lembut pada tangan..
bebas bahan kimia...
diekstrak drp jagung..
Anak2 pun tidak terdedah kpd bahan kimia kan ~~

Hanya setitik dua je sekali cucian..tahan lama berbulan2 sebab pekat..Hanya RM28 sahaja.Harga retail...473ml.
Jika nak lagi jimat join la keahlian shaklee hari ini.Hanya RM65 sahaja seumur hidup untuk pendaftaran. Murah je kan.Berbaloi sgt.

Ingin dapatkan produk shaklee dan mempunyai masalah kesihatan, hubungi saya untuk konsultasi secara percuma.

Ingin menjana income 3, 4, 5 angka dari rumah, hubungi saya, MENTOR SHAKLEE HEBAT ANDA!!
Grab tawaran hebat 3C yg shaklee tawarkan.

Detail & order;
Siti Sarah Zakaria
Senior Coordinator Shaklee Malaysia
ID: 893982
Whatsapp/WeChat/Telegram: 019.2659019
Email: siti.sarah.zakaria@gmail.com




Post a Comment
Designed by UMIESUEstudio 2014