Google+ Followers

Sunday, 11 January 2015

Chewable Multivitamin untuk Kanak-kanak

Ramai ibu risau kan apabila anak-anak enggan makan sayur-sayuran dalam diet seharian mereka. Anak-anak sangat cerewat untuk makan, mereka memilih makanan ape untuk dimakan. Mostly kids ni akan letak tepi sayur-sayuran hijau.hihi mereka lebih suka makan ayam goreng dan makanan yang kurang berkhasiat yang dijual di kedai-kedai runcit.

Bagi ibu-ibu yang bimbang dengan diet anak yang tidak seimbang ini, boleh la
membekalkan mereka multivitamin untuk kesihatan bagi memastikan anak-anak mendapat nutrisi yang seimbang untuk perkembangan mereka. Pada bulan ini Shaklee Malaysia telah bawa masuk chewable multivitamin for kids tau ke pasaran. Improved formula..dah lama dah shaklee stop production.
Tahun baru shaklee bawa masuk produk ini yang dah lama ibu-ibu pengamal tegar shaklee tunggu..

Harga runcit: RM111 (60 tablets)

Jika ingin dapatkan dengan harga lebih jimat, boleh daftarkan diri terlebih dahulu. Uoll berpeluang mendapat sehingga 25% diskaun untuk setiap produk.
Nak tahu macam mane??? hubungi saya, ejen tip top anda. Mentor hebat shaklee anda!!



Ia sangat mudah untuk dikunyah oleh kanak-kanak.Pasti diorang akan suka dengan rasa multivitamin ini.Rasa grapes dan susu sikit. Orang dewasa pun suka dengan perasa terbaru Vitalea for Children ni... Tidak terlalu masam seperti chewable vitamin c plus...Anak saya Afif dan Aisya pun menggemari multivitamin ini sampai mama terpaksa sorokkan botol hihihi..Semua vitamin diorang suka makan..Alhamdulillah syukur sangat at least saya tak perlu risau lagi memikirkan adakah cukup nutrisi yang diambil oleh diorang ;)















Untuk promosi tahun baru 2015, hanya pada bulan ini sahaja tau, shaklee ada buat promosi untuk produk ini.
Buy 3 Free 1. Sangat menjimatkan..!!



jika uoll ingin dapatkan multivitamin terbaik ini untuk anak-anak, uoll boleh hubungi saya yer..Always ready stock dan fast delivery untuk pelanggan saya..

Sarah
CEO Empayar Safa Jutawan Shaklee
Call/Sms/Whatsapp : 0192659019
Poslaju seluruh Malaysia & luar negara
COD: Kajang, Semenyih, Bandar Baru Bangi, Putrajaya dan kawasan sekitar
posted from Bloggeroid
Post a Comment
Designed by UMIESUEstudio 2014