Google+ Followers

Saturday, 28 March 2015

Atasi Masalah Ketiak Hitam dengan ESP Shaklee

Assalamualaikum wbt...dah lama tak menulis entry blog hihi busy yang teramat kikiki..
Entry kali ni berkisarkan testimoni seorang ejen shaklee tentang ketiak hitam...jom baca...

"Since Master Cery buat sharing post ni, sy masih terfikir lg samada nak ke tak nak share..smpailah hari ni last day, I decided that I need to share..so other people who have the same problem will be benefited from it. Sebabnya masalah sy ni mmg agak memalukan .. sape yg nak share testimoni ni please ek..TLG HIDE NAMA N PHOTO SY K..takut org yg baca nanti kenal..

Ok masalah sy sejak dulu ialah gelap di celah ketiak, peha dan lutut. Mmg gelap sampaikan dulu2 rasa risau nak kawin :p Sebut je apa krim / scrub / masker mandian semua dah cuba rasanya. Tapi 'x terjejas pun. Masa nak bersalin mmg paling nightmare..malu kat doktor weh!!

Sy makan ESP sebenarnya bukan sebab masalah ni, malah tak pernah terfikir pun. Tapi selepas sy KONSISTEN makan selama 2 bulan, tiba2 sy perasan ketiak, celah peha n lutut sy dah cerah!! Taklah putih melepak licin tp jauh lebih cerah .dari biasa..ye lah baru 2 bulan pun konsisten. Sblm ni makan jugak tapi sy main selang seli ikut suka aje. Kebaikan lain memang banyak tp yang ni mmg saya sgt2 teruja. Akhirnya masalah besar kulit saya dah berhasil! Sy cadang nak ta'mbahkan lg dengan scrub di luar so that proses nya makin cepat. Yelah..kulit mati u diganti sel baru kesan dari protein dari ESP..kemudian dari luar blh sental buang sel2 tu guna scrub.💕

Gambar hiasan aje ye..takkan nak snap gambar ketiak hitam kan..hilang selera ko! Ni gambar sasaran tahun 2015..KETIAK PUTIH MELEPAK.." ;)



Review tentang khasiat ESP shaklee:

~ memberikan kesihatan menyeluruh pada tubuh badan
~ KULIT CANTIK : ESP membuatkan kulit menjadi cantik, gebu, sihat, licin & cerah
~ KURUS : esp membuat anda rasa kenyang lebih lama, mengurangkan pengambilan kalori seharian, meningkatkan metabolisme tubuh
~ IBU HAMIL : menguatkan, memelihara dan memulihkan rahim
~ PUASA: esp membekalkan tenaga & elak dari gastrik







Info & order;
Siti Sarah Zakaria
Shaklee Independent Distributor ID: 893982
Whatsapp 0192659019
COD area: BB Bangi, Kajang, Putrajaya,Semenyih & penghantaran ke seluruh Malaysia via poslaju.

posted from Bloggeroid

Post a Comment
Designed by UMIESUEstudio 2014