Google+ Followers

Sunday, 29 March 2015

Gastrik hilang, resdung berkurangan dan Kulit Makin Cantik

Review consumer ESP♥♥♥

Setahun konsisten dgn ESP PROTEIN ni.....
Tujuan minum utk elakkn dr kene gastric sbb time keje tak MENENTU. ..selalu kene skip makan :(
Alhamdulillah, skrg no more gastric ;) ;)
Tapi kita kene percaya la n amalkn pemakanan yg betul n sihat;)

Alang2 gastric pun dah kurang, amek alfalfa sekali utk kurangkn simptom RESDUNG. ..
Sekali lagi, Alhamdulillah. ..resdung yg DOKTOR kata dah teruk smp kene buat surgery, 90% improved ;);)
Yg paling best, berat badan ct from 63kg-58kg , awesome!!!!!!
Ni gabungan Esp Protein n Alfalfa ;)

N now tambah kan lagi SR VIT C SHAKLEE ;)
Lihat je la hasil kulit ku, awwww ;) :)

Best kan;);)
Pada sape yg tak try lagi ESP PROTEIN SHAKLEE NI, cepat2 la try ;)
Tak rugi, malah byk sgt manfaat



Kebaikan ESP shaklee, produk paling larissss di yhp.



Ingin dapatkan produk shaklee dan ESP soy protein yang terlajak larisss ni boleh hubungi saya.


posted from Bloggeroid

Post a Comment
Designed by UMIESUEstudio 2014