Google+ Followers

Tuesday, 14 April 2015

Bulan April Bulan Join Keahlian Shaklee

Assalamualaikum wbt..
Buat semua pembaca yourhealthpartners.com.my , ada tak yang teringin nak join ahli , beli barang dengan ID Shaklee sendiri dan seterusnya boleh mengumpul point tiap-tiap bulan untuk collect bonus.Dan ada tak yang ingin buat bisnes part time...
Sedang mencari-cari bisnes online yang mudah sebagai persiapan untuk menjadi seorang ibu yang bekerja hanya dari rumah (Working at Home Mommy) ...lebih masa dengan family dan anak-anak..juga
bebas kewangan.

Untuk join keahlian shaklee terdapat 2 cara.Macam mane nak join keahlian Shaklee?

Join ahli shaklee dan nikmati diskaun sehingga 20% dan '3C' yang ditawarkan oleh shaklee.
~ Cash Bonus (Personal Bonus, Net Personal Bonus, Leadership Bonus dll..nikmati sehingga 43.1% bonus)
~ Car Bonus
~ Convention Trip

Terdapat 2 cara untuk join keahlian shaklee:

1. Bayar yuran pendaftaran sebanyak RM79.50 termasuk postage starterkit

2. Membuat pembelian produk sebanyak 200uv lebih kurang Rm700 dan dapatkan KEAHLIAN PERCUMA SEUMUR HIDUP.boleh share dengan keluarga dan family untuk cukupkan pembelian.
Sangat senang.

Shaklee is the best biz online..Senang dan tidak memerlukan sebarang modal. Sistem Order secara online juga disediakan.

Perlukah maintain point?
tidak perlu sama sekali ..bonus shaklee depend pada jualan kita..jika sales banyak, banyak la dapat bonus pada pertengahan bulan depan hihi..
Untuk effective leader, sudah tentu ada target2 yang perlu dicapai.

Di sini, saya nak bagi pilihan untuk para pembaca blog saya..untuk sesiapa yang ingin dapatkan keahlian shaklee secara percuma..meh tengok option yang ada...grab peluang ini sementara tengah promosi.

Optian 1: Set Shape Up
- sesiapa yang nak turunkan berat badan, kelihatan lebih ramping dan langsing...haaa wajib grab set ini.



Option 2: Set Anti-aging (Anti-Penuaan)
- sesiapa yang nak kelihatan awet muda, lebih muda dari usia sebenar, grab set ini.



Option 3: Set Flawless Skin Set
- untuk mereka yang nak kulit cantik berseri2 tanpa cela.




More info & order;

Siti Sarah Zakaria
Shaklee Independent Distributor
ID: 893982
Whatsapp/Telegram: 0192659019
COD: Bangi, Kajang, Semenyih
Poslaju seluruh Malaysia & luar negara.

posted from Bloggeroid

Friday, 10 April 2015

Penjagaan Kulit Wajah dari Shaklee

Gaya hidup boleh memberi impak besar kepada kesihatan dan kecantikan. Di samping itu, pemilihan produk penjagaan kecantikan semula jadi juga memainkan peranan yang cukup penting.

Penggunaan bahan kimia berbahaya dalam produk kulit adalah sama bahayanya dengan bahan kimia yang masuk dalam badan kita. Sesetengah orang berpendapar bahawa penggunaan kosmetik atau produk luaran tidak memudaratkan kecantikan dan kesihatan.
Bahan kimia yang biasa digunakan dalam industri kosmetik dikenali sebagai 'paraben'.

Perkara pertama yang harus dititik berat dalam pemilihan set perawatan wajah adalah jenis kulit kita.
Pilihlah set rawatan mengikut jenis kulit anda.

Dalam set perawatan wajah Shaklee, NutriWhite dan Enfuselle ada kebaikan tersendiri yang mana set-set ini dicipta khusus untuk jenis kulit tertentu.

Nutriwhite lebih untuk kulit normal dengan rawatan pencerahan.



Manakala Enfuselle adalah set rawatan bagi mengembalikan kulit kepada kulit normal.



Testimoni daripada pengguna yang menggunakan set Nutriwhite:
















posted from Bloggeroid

Friday, 3 April 2015

PROMOSI APRIL 2015

Assalamualaikum & salam sejahtera buat semua pembaca blog yourhealthpartners.com.my :)

Hari ni dah 3hb April 2015...Kita dah pun memasuki bulan april ..cepat je masa berlalu...Seperti yang kita sedia maklum, setiap bulan shaklee akan buat promosi dan promosi bulan ni promosi berganda2.sangat wowwwww hihi

...6 produk shaklee telah menjadi item promosi bulan ni...pecah rekod shaklee kali ni hihi...sepanjang 2 tahun lebih berkecimpung dengan shaklee,ni first time shaklee buat promosi secara besar-besaran di kala orang lain sibuk dengan pelaksanaan gst di Malaysia :)

Promosi april :
Lecithin
GLA complex
Dtx complex
Cinch Shake Chocolate
Cinch Shake Cafe Latte
Vitalea for Children



Banyak kan item promosi bulan ni..orang lain duk sibuk dengan penambahan 6% gst, shaklee pula turunkan harga produk hehehe...sangat bijak sesiapa yang grab item promo pada bulan ni..memang menjimatkan okeh!! Rugi kalau lepaskan peluang ni lebih-lebih lagi bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan secara sihat, nak hamil, kurangkan pms/senggugut , nak detoks hati/cegah barah hati dan ibu bapa yang mementingkan kesihatan anak2.

Nak dapatkan pulangan yang lebih dan lagi menjimatkan, daftarkan keahlian anda dengan segera..hubungi saya untuk dapatkan info lanjut.

Ingin dapatkan produk shaklee dengan diskaun sehingga 25% , daftar sekarang.
Dengan hanya RM80 termasuk postage starterkit semenanjung, anda layak mendapat KEAHLIAN SHAKLEE SEUMUR HIDUP.
Atau dengan pembelian produk 200uv iaitu lebih kurang RM700, anda akan mendapat KEAHLIAN SECARA PERCUMA (so jimat RM80) dan berpeluang mendapat cash bonus pada pertengah bulan hadapan atas pembelian tadi.

Join my team Empayar Safa Jutawan Shaklee hari ini. Saya komited ingin membantu anda dalam kesihatan, kecantikan dan juga dalam menambah pendapatan keluarga. Terima pelaksanaan GST dengan tenang, teruskan kehidupan dan berusaha dengan lebih tekun untuk menambah income keluarga.

Nak dapatkan konsultasi percuma tentang kesihatan, kecantikan dan more info regarding business opportunity in shaklee, hubungi saya;

Siti Sarah Zakaria
Shaklee ID: 893982
Whatsapp/call/telegram: 0192659019
Mentor dan Pengedar Sah Shaklee Anda!!!
posted from Bloggeroid
Designed by UMIESUEstudio 2014