Google+ Followers

Friday, 3 April 2015

PROMOSI APRIL 2015

Assalamualaikum & salam sejahtera buat semua pembaca blog yourhealthpartners.com.my :)

Hari ni dah 3hb April 2015...Kita dah pun memasuki bulan april ..cepat je masa berlalu...Seperti yang kita sedia maklum, setiap bulan shaklee akan buat promosi dan promosi bulan ni promosi berganda2.sangat wowwwww hihi

...6 produk shaklee telah menjadi item promosi bulan ni...pecah rekod shaklee kali ni hihi...sepanjang 2 tahun lebih berkecimpung dengan shaklee,ni first time shaklee buat promosi secara besar-besaran di kala orang lain sibuk dengan pelaksanaan gst di Malaysia :)

Promosi april :
Lecithin
GLA complex
Dtx complex
Cinch Shake Chocolate
Cinch Shake Cafe Latte
Vitalea for Children



Banyak kan item promosi bulan ni..orang lain duk sibuk dengan penambahan 6% gst, shaklee pula turunkan harga produk hehehe...sangat bijak sesiapa yang grab item promo pada bulan ni..memang menjimatkan okeh!! Rugi kalau lepaskan peluang ni lebih-lebih lagi bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan secara sihat, nak hamil, kurangkan pms/senggugut , nak detoks hati/cegah barah hati dan ibu bapa yang mementingkan kesihatan anak2.

Nak dapatkan pulangan yang lebih dan lagi menjimatkan, daftarkan keahlian anda dengan segera..hubungi saya untuk dapatkan info lanjut.

Ingin dapatkan produk shaklee dengan diskaun sehingga 25% , daftar sekarang.
Dengan hanya RM80 termasuk postage starterkit semenanjung, anda layak mendapat KEAHLIAN SHAKLEE SEUMUR HIDUP.
Atau dengan pembelian produk 200uv iaitu lebih kurang RM700, anda akan mendapat KEAHLIAN SECARA PERCUMA (so jimat RM80) dan berpeluang mendapat cash bonus pada pertengah bulan hadapan atas pembelian tadi.

Join my team Empayar Safa Jutawan Shaklee hari ini. Saya komited ingin membantu anda dalam kesihatan, kecantikan dan juga dalam menambah pendapatan keluarga. Terima pelaksanaan GST dengan tenang, teruskan kehidupan dan berusaha dengan lebih tekun untuk menambah income keluarga.

Nak dapatkan konsultasi percuma tentang kesihatan, kecantikan dan more info regarding business opportunity in shaklee, hubungi saya;

Siti Sarah Zakaria
Shaklee ID: 893982
Whatsapp/call/telegram: 0192659019
Mentor dan Pengedar Sah Shaklee Anda!!!
posted from Bloggeroid
Post a Comment
Designed by UMIESUEstudio 2014