Google+ Followers

Sunday, 30 August 2015

Sambil Consume, Sambil Dapatkan Extra Income


ESP merupakan suplemen protin soya yang berkualiti tinggi. Non-GMO.

Dah hampir 3 tahun saya consume ESP protein ni....Bukan sahaja untuk kekal bertenaga, untuk kecantikan kulit,untuk rambut, kuku yang cantik dan untuk segala macam sel, tisu,organ di dalam badan TETAPI dengan ESP ini jugaklah saya buat BERNIAGA..Bermula perjalanan saya dengan Shaklee :)

Alhamdulillah kehidupan saya jauh lebih baik dari 3 tahun yang lepas. Biz Shaklee betul2 mengubah hidup saya. Banyak yang saya dapat sepanjang saya terlibat di dalam biz shaklee.

Kita hidup jangan fikir untuk makan jer. siang malam dalam solat kita ikrar hidup kita untuk Allah.kan kan.

Kalau macam tu, marilah manfaatkan sepenuhnya ESP tu yang bukan sekadar makanan tambahan biasa. Malah boleh dijual untuk dapatkan extra income dan seterusnya boleh menyumbang kepada agama. InsyaAllah moga Allah.permudahkan urusan perniagaan kita.

ESP Soy Protein pilihan ramai rakyat Malaysia.



HARGA PASARAN : RM 150 (850g)

* Nikmati penjimatan harga sehingga 20% dengan menjadi sebahagian daripada keluarga Shaklee kami!

Ingin mendapatkan produk shaklee dan mengetahui ape produk yang terbaik untuk masalah kesihatan anda?

Ingin menjana income sehingga 5 angka dari rumah bersama shaklee?
Hubungi saya dengan segera.

FAST ACTION FAST RESULT!

Join keahlian shaklee dengan hanya RM79.50 termasuk postage starterkit semenanjung malaysia
dan dapatkan FREE sebotol Vitalea Iron Formula yang berharga RM88.75 (sah sehingga Oktober 2015)


More info & order:

Siti Sarah Zakaria
Shaklee ID: 893982
Whatsapp/Telegram: 0192659019
Email: siti.sarah.zakaria@gmail.com



Post a Comment
Designed by UMIESUEstudio 2014