Google+ Followers

Sunday, 23 August 2015

Shaklee Collagen Powder : Kolagen Semulajadi Terbaik



Apabila kita membicarakan tentang kolagen, sudah tentu kita hanya akan fikirkan kecantikan luaran sahaja. 
Kolagen sebenarnya bukan untuk kecantikan sahaja, kolagen juga sangat penting untuk kesihatan dalaman kita dan kesihatan secara menyeluruh.

Antara kebaikan kolagen ialah seperti gambarajah di bawah:

Kebaikan Kolagen

Collagen powder shaklee terbukti dapat membaiki tekstur kulit wajah & menghilangkan kedutan.

Selepas menggunakan selama 8 minggu, keputusan menunjukkan kulit lebih baik secara menyeluruh!!

heart emoticon Meningkatkan kelembapan kulit ~ 90%
heart emoticon Mengurangkan kekasaran & kekeringan ~ 75%
heart emoticon Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan ~ 71%
heart emoticon Meningkatkan kelembutan & kelicinan ~ 69%
heart emoticon Meningkatkan pemakaian kekal mekap ~ 60%
heart emoticon Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti ~ 55%
heart emoticon Meningkatkan ketebalan rambut ~ 54%
heart emoticon Meningkatkan keserian, tona & warna kulit ~ 50%
heart emoticon Mengurangkan garis-garis halus & kedutan-kedutan





Shaklee Collagen Powder Tampil Lebih Muda & Menawan
Collagen Powder Shaklee @Majalah iSihat September 2012

# Testimoni 1

JERAGAT yg bertahun2 lamanya hilang n pegmentasi pun pudar..kulit semakin cerah..SUPERB!!!



# Testimoni 2

Penangan Collagen Powder Shaklee semakin HOT diperkatakan..kesan jerawat , parut hitam yg lama boleh pudar hanya dlm beberapa hari..muka jadi tegang, semua lipatan yang gelap jadi cerah...muka jadi berseri2..kulit jadi anjal n tegang..Bonus kpd kesihatan pula...Bangun pagi bertenaga je, membuang ok, pecah2 kat kaki pun hilang..Ini testimoni ibu menyusu, alhamdulillah tak mengganggu penyusuan.




# Testimoni 3

Muka nampak tegang, muda dan bersemangat. Baru 1 box collagen, dah tegang muka.


# Testimoni 4

Setelah sekotak lebih guna, kulit makin cerah dan lembut.. Hubby pun setiap hari dok cubit pipi sebab suka dengan kegebuannya...duk dalam aircond seharian, kulit muka tetap moist tanpa kelihatan kering dan berminyak.




# Testimoni 5

Selepas 3 kotak collagen, rambut dah tak gugur, power mata rabun jauh dah berkurangan.



# Testimoni 6

Eyebags menjadi semakin pudar dan kurang nampak setelah seminggu amalkan collagen & ESP.


# Testimoni 7

Selepas seminggu, telapak tangan yang dulu kering dah kembali moist.


# Testimoni 8
 ( click pada gambar untuk paparan lebih jelas)



# Testimoni 9
 ( click pada gambar untuk paparan lebih jelas)





All about Shaklee Collagen Powder.....bukan sebarangan collagen,bukan collagen cikai, bukan collagen yg hrga ringgit2 je...collagen ini berkualiti tinggi , free chemical, 100% natural...berkesan, selamat & halal....

Yang dah cuba je akan tahu BETAPA HEBATNYA collagen ni...anda bila lagi nak mencuba?? :)
Jangan biarkan kedut2 / garis2 halus kat wajah wujud..jangan biarkan jeragat@parut jerawat melekat kat muka anda..jangan biarkan anda nampak TUA daripada suami anda...jangan tangguh utk nampak lebih muda & sihat ;)


Ingin mendapatkan produk shaklee dan mengetahui ape produk yang terbaik untuk masalah kesihatan anda?
Ingin menjana income sehingga 5 angka dari rumah bersama shaklee?
Hubungi saya dengan segera.

FAST ACTION FAST RESULT!

Join keahlian shaklee dengan hanya RM79.50 termasuk postage starterkit 
dan dapatkan FREE sebotol Vitalea Iron Formula yang berharga RM88.75. 


More info & order:

Siti Sarah Zakaria
Pengedar Sah Shaklee
Mentor Shaklee since 2012
Shaklee ID: 893982
Whatsapp/Telegram: 0192659019
Email: siti.sarah.zakaria@gmail.com
COD area: BB Bangi, Kajang, Semenyih, Putrajaya, Serdang
Poslaju 1 Malaysia





Post a Comment
Designed by UMIESUEstudio 2014