Google+ Followers

Wednesday, 16 September 2015

Cinch Shake Mix Tips Untuk Fit dan Langsing





Untuk stay fit dan beautiful,saya ambil protin ESP.

Tapi kalau korang nak stay fit dalam masa yang sama nak kurangkan berat badan, nak kecilkan ukur lilit tubuh, nak dapatkan figure yang cantikkk, nah saya cadangkan Cinch Shake Mix.

16 kelebihan Cinch untuk anda:

1. Memberikan rasa kenyang berjam-jam lamanya
2. Mengurangkan selera makan bagi anda yang tak boleh control nafsu makan
3.Memberi tenaga berpanjangan jadi anda tak cepat penat walaupun melakukan pelbagai aktiviti harian
4. Meningkatan metabolisme badan
5. Memelihara otot bagi mengelakkan anda gemuk semula dgn cepat bila dah kurus
6. Anda boleh mengambil carbo spt nasi dsb tetapi dgn kadar yg sedikit
7. Menghilangkan lemak yang berlebihan dan " inci pada badan
8. Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulut
9. Mengandungi Cinch Pro iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusine.
10. Diperkaya dengan Leucine untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badan
11. Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyang
12. Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian
13. Nilai glisemik yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga
14. Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting
15. Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan
16. Soya bukan GMO

Kadang2 saya mix gak ESP dan Cinch ni. Sedapppp sangat tau flavor Cinch ni. Berpeluh2 pas minum tu, bertenaga rasa.

Your Health Partners,
Sarah (SID: 893982)
Pengedar Sah Shaklee Bangi, Kajang, Semenyih, Putrajaya
Poslaju 1 Malaysia




Post a Comment
Designed by UMIESUEstudio 2014