Google+ Followers

Wednesday, 2 September 2015

ESP Protein Shake Terbaik...Pilihan Ramai Rakyat Malaysia








KENAPA ESP MENJADI PILIHAN RAMAI DAN HOT SELLER KAMI?
  1. ESP memberikan kesihatan menyeluruh pada tubuh badan, lebih sihat, bertenaga dan kurang letih.
  2. KULIT CANTIK : ESP menjadikan kulit lebih cantik, gebu, sihat, licin, berseri-seri, tona lebih sekata & cerah. Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka.
  3. ESP membantu kesihatan kuku, rambut dan otot.
  4. KURUS : ESP membuatkan anda rasa kenyang lebih lama, mengurangkan pengambilan kalori seharian, meningkatkan metabolisme tubuh, sangat sesuai untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan.
  5. IBU HAMIL : menguatkan, memelihara dan memulihkan rahim. Protein penting untuk perkembangan fetus dan menguatkan sistem imun ibu hamil supaya kesihatan ibu berada pada tahap optimum.
  6. PUASA: ESP membekalkan tenaga sepanjang hari dan boleh mengelakkan diri dari masalah gastrik, pedih ulu hati
  7. Milkbooster yang hebat untuk ibu menyusu. ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat, susu yang dihasilkan lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi akan cepat kenyang dan kurang meragam. Kualiti tidur ibu pun terjaga :)
  8. ESP menganjalkan semula payudara yang dah kendur dan mengembalikan kecantikan payudara anda.
  9. Berkesan mengurangkan masalah eczema dan masalah kulit.
  10. Meningkatkan tahap kesuburan dan peluang unuk hamil bagi mereka yang sukar hamil dan mengalami masalah kesuburan. Sesuai untuk si suami dan si isteri.
ESP lovers ;)

Kenapa wanita2 suka kan ESP?

Okaylah saya taknak reka cerita, tapi berikut antara feedback yang saya sering dapat dari customer2 saya, rata2 mengatakan:

♡ Kulit mereka lebih sekata,lebih cerah
♡ kulit kurang berminyak, bedak pun tahan lama kalau tepek kat muka
♡ Jerawat jarang muncul
♡ Kulit lebih anjal
♡ Rambut kurang gugur
♡ Kekal bertenaga sepanjang hari,
♡ kenyang lebih lama
♡ kurang nak mengunyah junk food
♡ takde dah gastrik/senggugut
♡ tumbuh makin fit,slim
♡ kalau ibu hamil lak, mereka kata mereka lebih bertenaga, anak yang lahir kulit saaaangat cantik, tak mudah ruam
♡ kalau yang ibu menyusu pulak, mereka kata susu lebih pekat, banyak
♡ awet muda
♡ rahim lebih kuat
♡ Kuku jadi cantik
♡ Parut stretch mark hilang
♡ dan baaaaanyakkkk lagi feedback yang best best

tu semua diorang yang kata tau..

Itu yang kejap2 repeat order, tu yang kalau dah berbulan skip ESP, last-last for sure akan kembali cari balik order ESP ni

Salah siapa?

Salah ESP ni lah..sebab BEST sangat..hihi

Dr Bruce Miller menggalakkan pengambilan suplemen protin soya yang berkualiti tinggi! Dan ESP ni antara suplemen protin soya yang berkualiti tinggi




Bulan ni promo ESP tau, don't miss it!!
 Buy 7 at 6...beli 7 tin ESP pada harga 6 tin ESP.
Get FREE MEMBERSHIP
Get 1 Bottle Vitalea Iron Formula 

Atau 

Buy 2, Get 5% OFF





Harga Pasaran ESP : RM 150 (850g)

* Nikmati penjimatan harga sehingga 20% dengan menjadi sebahagian daripada keluarga Shaklee kami!

Ingin mendapatkan produk shaklee dan mengetahui ape produk yang terbaik untuk masalah kesihatan anda?

Ingin menjana income sehingga 5 angka dari rumah bersama shaklee?
Hubungi saya dengan segera.

FAST ACTION FAST RESULT!

Join keahlian shaklee dengan hanya RM79.50 termasuk postage starterkit semenanjung malaysia
dan dapatkan FREE sebotol Vitalea Iron Formula yang berharga RM88.75 (sah sehingga Oktober 2015)


More info & order:

Siti Sarah Zakaria
Shaklee ID: 893982
Whatsapp/Telegram: 0192659019
Email: siti.sarah.zakaria@gmail.com



Post a Comment
Designed by UMIESUEstudio 2014