Google+ Followers

Friday, 25 September 2015

Masalah Kulit Muka Berjerawat dan Berparut


Testimoni daripada Puan Marjan Ibrahim ~

Gambar Sebelum & Selepas Konsisten
Mengamalkan Suplemen Shaklee


"Saya start try shaklee slps 2tahun buat research. sbb dulu sy anti shaklee.hehe
 macam2 google nak cari supplement utk kulit muka yg agak teruk. july 2013 sy stat beli shaklee. 

saya google dan baca testimoni2 set kulit bermasalah. akhirnya sy beli ESP+ALFALFA+VIT C+BCOMPLEX. 
4 ni sy cuba 6bulan secara konsisten. air 5liter sehari. kebetulan ms tu mmg berat badan saya hampir 98kg!

6 bulan konsisten,alhamdulillah mmg puas hati.
jerawat makin kecut.
parut2 lama makin pudar.
yg paling bonus 》》 kurus & period yg sgt2 tak teratur,menjadi teratur.
bayangkan pernah lebih 5bulan tak datang period.
kalau datang pun hasil mkn ubat dr klinik.  last2 sy cuba mkn supplement. 

Alhamdulillah dah 2tahun sy ambil ESP.

masa berpantang keguguran bulan lepas, sy amalkan ESP sbg sarapan.
alhamdulillah.
cergas macam orang tak berpantang.
------------------

Jika anda berminat ingin dapatkan produk Shaklee?
Hubungi saya di talian 019.2659019 atau email siti.sarah.zakaria@gmail.com


ESP promosi bulan ni..Jom cepat2 order sekarang ! Promosi berbaki 5 hari sahaja lagi :)

#vitaminkecantikan #cantik #setcantik #suplemenkecantikan #jerawat #supplementforbeauty

Salam sayang,
Sarah


Post a Comment
Designed by UMIESUEstudio 2014