Google+ Followers

Thursday, 17 September 2015

Night Cream NutriWhite Mengembalikan Keremajaan Kulit Wajah


Nutriwhite Overnight Renewal Whitening Cream atau lebih dikenali sebagai night cream nutriwhite shaklee memang tidak dapat dinafikan , menjadi buruan ramai orang sekarang ini. Agak-agak kenapa ye ramai yang sukakan night cream ni? Best sangat ke night cream ni?

Mengapa pakai night cream Shaklee?

Setiap kali sebelom tido saya akan pastikan saya apply dulu night cream ni kat kulit wajah saya..best sangat2 tau. dah hampir 3 tahun saya menggunakan night cream ni.

Rasa kulit muka sangat lembut je keesokan harinya. Makin halus dan gebu.

Kulit merupakan organ terbesar kita dan proses pemulihan sangat perlu kerana kulit kita sering terdedah kepada persekitaran yang tidak sihat dan pemakanan seharian yang kurang bernutrisi, apatah lagi kulit kita terdedah kepada radikal bebas yang boleh merosakkan kulit.

Waktu malam merupakan waktu yang sesuai untuk badan kita melalui proses pemulihan termasuklah kulit kita. Pada waktu ini badan kita lebih relaks, semua organ direhatkan dan degupan jantung lebih tenang...sebab itu lah tidur di waktu malam sangat penting. Jangan jadi kutu malam ye hehehee gurau je..

Istimewanya night cream shaklee ni adalah ia dirumus khas daripada 16 nutrien, sumber semulajadi dari 16 buah negara berlainan dan hasil penyelidikan dan ujikaji lebih 3 tahun ke seluruh dunia untuk mendapatkan sumber yang betul-betul baik untuk kulit kita.


Night Cream NutriWhite


Rahsia best Overnight Renewal Whitening Cream:

~ Memperbaharui dan mengembalikan keremajaan kulit sewaktu tidur
~ Linden menyihatkan serta melembapkan kulit secara mendalam
~ Scullcap mencerah dan menghilangkan radang kulit
~ Vitamin C aktif mengurangkan tompok-tompok hitam serta mengembalikan keserian wajah
~ Pada waktu pagi, anda akan bangun dengan kulit yang gebu, halus, cerah dan berseri

Sesuai untuk normal skin & combination skin..Kulit yang kering akan kelihatan lebih lembut dan cerah berseri. Manakala kulit yang berminyak dapat dikurangkan kesan minyaknya kat wajah. Tona lebih sekata. Lingkaran hitam bawah mata, eyebag pun dapat dihilangkan. Memang superb!
Banyak lagi kesan best night cream ni. Ringkasnya anda kena CUBA dan RASAI sendiri kehebatannya.

Kebaikan Menggunakan Krim Malam:

Secara umumnya, krim malam banyak memberi manfaat kepada kulit wajah kita khususnya. Antaranya ialah:

1. Melembapkan bahagian-bahagian muka yang kering dan dengan itu membantu kulit sentiasa terhidrat.
2. Menyegarkan kulit muka
3. Memastikan kulit lebih cerah, tekstur kulit yang lebih halus dan tona kulit yang lebih sekata
4. Meningkatkan kolagen pada kulit muka
5. Membantu peredaran darah yang baik
6. Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan pada muka
7. Mengurangkan kekenduran kulit (peranan utama night cream)
8. Menjadikan kulit lebih lembut dan gebu
9. Proses penuaan kulit berkurangan, kulit tampak lebih muda
10. Mengembalikan keanjalan kulit
11. Membantu dalam menghasilkan sel-sel kulit muka yang baru dan sihat


  Set NutriWhite ni boleh dijadikan hadiah besday untuk isteri, bonda tersayang, hadiah anniversary, boleh juga dijadikan hantaran kahwin :)

Testimoni pengguna








Untuk sebarang pertanyaan dan pesanan sebarang produk shaklee, hubungi kami di talian 0192659019 atau email siti.sarah.zakaria@gmail.com atau anda boleh terus membuat pembelian menggunakan kad kredit atau kad debit. Klik icon di bawah. 

Selepas itu hubungi kami untuk konsultasi secara percuma dan cara pemakaian yang betul dengan memberikan no invoice sebagai bukti pembelian.



Saya Pengedar Sah Shaklee 
COD: Bangi, Kajang, Semenyih, Putrajaya
Poslaju Seluruh Malaysia & Luar Negara


Post a Comment
Designed by UMIESUEstudio 2014