Google+ Followers

Wednesday, 2 September 2015

PROMOSI SEPTEMBER 2015

"PROMOSI ESP DATANG LAGI".......JOM BERTINDAK SEKARANG SEBELUM KEHABISAN STOK SATU MALAYSIA!!
Demam & mandi ESP laa bulan ni buat pengguna tegar ESP Shaklee hihiks...


Wowwwi teruja sangat apabila tengok poster promosi ESP kat sistem online semalam...Biasanya pada awal pagi setiap 1hb kami dah boleh tengok ape produk promo bulanan pada bulan tersebut. Pengedar Shaklee yang dah leader akan menerima SmS drp shaklee berkenaan produk promo.

Promo ESP merupakan promosi yang sentiasa dinantikan oleh para pengedar Shaklee dan pelanggan kami kerana penjimatannya sangat sukar ditolak oleh sesiapa pun!
Tambah2 ESP merupakan Hot Seller kami dan menjadi pilihan ramai rakyat Malaysia. Sehari tak minum ESP memang tak sah...Badan jadi lemau je semacam....hehehe

Selain itu, adalah sangat sukar mencari protin soya semulajadi yang tidak diubahsuai secara genetik pada zaman sekarang, jika ada pun harganya mampu buat kita pejam mata dan tercekik anak tekak.haha

Shaklee menawarkan promosi

"BELI 7 TIN PADA HARGA 6 TIN"
1) UNTUNG hampir RM400 yang boleh anda gunakan untuk membayar sewa rumah, bil-bil tertunggak atau loan peribadi.
2) UNTUNG RM70 bagi YURAN KEAHLIAN kerana anda diberikan KEAHLIAN SHAKLEE secara PERCUMA
3) UNTUNG lebih RM90 kerana anda akan mendapat sebotol Multivitamin PERTAMA dunia, Vita-Lea Iron Formula secara PERCUMA
4) pada pertengahan OKT'15 nanti, anda akan tersenyum mendapat wang tambahan/bonus LEBIH RM30 di dalam akaun anda.
** Tips untuk belian ini, anda boleh kumpul order dengan kawan2 ofis, adik beradik dan family. Sangat senang kan. Rebut peluang ini untuk lebih penjimatan.

Atau

" BELI 2 TIN, DAPAT DISKAUN 5%"

More info & order;
Sarah (SID: 893982)
Whatsapp/Telegram: 0192659019
Email: siti.sarah.zakaria@gmail.com




Post a Comment
Designed by UMIESUEstudio 2014