Google+ Followers

Saturday, 5 September 2015

Protein Soya Dinner Yang Berkhasiat

Hye semua! Nak dinner ape ye malam ni?hihi ...ada tak yang tengah berdiet?... Nak berdiet tapi asyik lapar je kan..hehe

Sy suggest kat uoll try la ESP sebagai dinner. Minum ESP buat perut rasa cepat kenyang dan kenyang lebih lama..memang sangat sesuai la bagi sesiapa yang ingin berdiet.

ESP Pilihan Ramai

ESP Pilihan Ramai

ESP tengah promo skrg ni tau.Dapatkan ESP dengan harga yang best sepanjang bulan September 2015..sangat menjimatkan uolls..Rugii kalau tak grab sekarang..jimat sehingga RM400 dgn pembelian BUY 7 AT 6 (beli 7 tin pada harga 6 tin)..dapat join ahli secara PERCUMA & sebotol Vitalea Iron Formula (yang multivitamin ni valid hingga bulan depan je)..untung sgt kan.

Kalau uoll nak maintain slim, ramping,sihat, cantik flawless, pastikan menu uoll tinggi protein.

Kalau nak lagi mudah.. bancuh protin segelas (protein kualiti tinggi pilihan saya adalah ESP. Korang boleh add on Cinch Shake Mix untuk weight loss & get the body figure yg uolls idamkan..atau pilih mealshakes untuk perasa french vanilla yang macam aiskrim tu:)

Untuk lebih bertenaga, bancuh ESP dengan performance drink. untuk orang yang aktif, sesuai sangat tau.abang sado dan atlit2 boleh bancuh dengan cara ni...ibu menyusu yang kurang minum air, boleh jadikan menu ni sebagai milkbooster :)

Kenapa protein?

Kerana tubuh mencerna protein lebih lambat dari lemak atau karbohidrat, sehingga badan merasa kenyang lebih lama.

Tubuh juga dapat membakar dengan lebih banyak kalori ketika makan makanan berprotein daripada makan makanan berkarbohidrat.

Protein juga dapat meningkatkan metabolisme tubuh lebih2 lagi kalau diamalkan sebagai breakfast.

Kajian juga menunjukkan diet tinggi protin dapat mengurangkan nafsu makan yang berlebihan..kalau sape2 yang asyik melantak mcm naga tu boleh la ambil protein shake 2x sehari ker..hihi

Long term jika seseorang meningkatkan jumlah protein yang dimakan, berat badannya dapat menurun.


Berminat nak dapatkan ESP, boleh hubungi saya ye.

Your Health Partner,
Sarah (Shaklee ID: 893982)
Pengedar Shaklee Bangi, Kajang, Semenyih, Putrajaya.
Poslaju 1 Malaysia.
Whatsapp/Telegram: 0192659019
Email: siti.sarah.zakaria@gmail.com




Post a Comment
Designed by UMIESUEstudio 2014