Google+ Followers

Saturday, 19 September 2015

Sarapan Pagi Berkhasiat



Ini lah sarapan saya setiap pagi.. Shake je ESP...tubuh rasa lebih bertenaga, gastrik pun susah nak kena dah sekarang..ni shaklee effect saya dalam bab kesihatan...syukur sangat diketemukan dengan supplement shaklee.

Kini ESP merupakan milkbooster saya juga skrg, menyusukan bby umar. Semoga berjaya menyusukan baby secara eksklusif selama 2 tahun.

Have a nice day uolls.
Selamat berhujung minggu bersama family tersayang :)





Promosi ESP masih lagi berlangsung. Dapatkan segera untuk kesihatan korang dengan harga yang cukup menjimatkan.



ESP shaklee berbeza dari protein shake yang lain. Ianya selamat, berkesan dan semulajadi.



Lelaki pun boleh consume ESP ni untuk membina otot yang kuat dan sihat. Menjadi pilihan ramai jejaka macho di luar sana. Nak jadi abang sado?? amalkan ESP setiap hari naa..hihi



ESP menjadikan kulit lebih licin, glowing, pejal, anjal dan lebih putih. Bukan hanya putih pada wajah je, tapi seluruh badan makin putih. Tak percaya takpe, try je hehee



Itu dia..ramai yang order ESP, protein sangat penting tau untuk pembaharuan dan penghasilan sel2 baru yang sihat. Sebab itu dalam setiap set kesihatan shaklee, ESP ni wajib ambil supaya penyerapan vitamin lain lebih berkesan.

Sebarang pertanyaan, boleh hubungi saya di talian 019.2659019 atau email siti.sarah.zakaria@gmail.com

Salam sayang,
Sarah

posted from Bloggeroid

Post a Comment
Designed by UMIESUEstudio 2014